Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Από την κ. Ασπασία Μιμούση - Ιστιαία Εύβοιας
Πλένουμε το χταπόδι καλά και το τοποθετούμε σε κατσαρόλα που καίει πάνω στην εστία της κουζίνας , περιμένοντας να σωθούν τα υγρά του χωρίς να προσθέσουμε άλλο υγρό , με σκεπασμένη την κατσαρόλα. Κάθε 5 λεπτά το γυρνάμε με μια πηρούνα έως ότου ετο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gefseis-evias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- χταπόδι
- ξύδι
- ζελέ
- μακαρονάκι
- μπάμιες
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΝαι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Ναι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το gefseis-evias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- χταπόδι
- ξύδι
- ζελέ
- μακαρονάκι
- μπάμιες
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy