Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Στη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 06/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Σως - Dressings, Ψάρι - Θαλασσινά Καλαμαράκια ψητά με ελαφριά σάλτσα Ταρτάρ Τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια ½ κιλό αντίδια ½ κιλό βλήτα 1 μεγάλο ή 2 μικρά κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας επηρεάζει βαθιά τον εγκέφαλο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στους ήχους και κάνοντάς τον πιο αποδοτικό, σύμφωνα με[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣουπιές λεμονάτες με μαρούλι Φανταστικό φαγάκι διαίτης! 1 κιλό σουπιές φρέσκιες ή και κατεψυγμένες Μαρούλι ή αντίδια 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 σκόρδα φρέσκα Λίγα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια 2 πόδια σέλερυ κομμένα σε κυβάκια 1 πράσο (το λευκό μόνο μέρος) ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕισαγωγή στη σειρά “τα Μυστικά του Ψαριού” Τα μυστικά του ψαριού είναι η νέα σειρά του Cucina Caruso που έχει σαν στόχο να φωτίσει τις άγνωστες πλευρές θεμάτων[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά : 500 γρ. μεγάλες γαρίδες ξεφλουδισμένες 350 γρ. μαλλιά αγγέλου ή φιδές 900 ml ζωμός κοτόπουλου, φρέσκος ή σε κύβους 375 ml καυτερός χυμός λαχανικών (σε[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά : 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγια 2 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο ¼ κουτ. γλυκού χαρίσα (καυτερή μαροκινή σάλτσα) ή μπούκοβο[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 500 γρ. καραβίδες βρασμένες (λίγο) με αρωματικό μπουκέτο και λίγο λευκό κρασί 1 βολβό μάραθου 1 κατσαρή σαλάτα ή κατσαρό αντίδι 1 μάτσο ρόκα λίγο[...]
Πηγή: yumyum.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami