γιουβαρλακια βεφας | ντιπ γιαουρτιου με μουσταρδα | κοτοπουλο ψητο στη γαστρα | παντεσπανι χωρις αυγα παρλιαρος | γιδα βραστη σουπα αργυρω | φύλλο για πίτα εύκολο | μπισκοτα βρωμης χωρις ζαχαρη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις καρυδα σογιελαιο μπροκολα

Βρέθηκαν 63 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Χταπόδι Πολύχρωμη Σαλάτα με Πιπεριές και Ελιές

Καλό μήνα! Φτάσαμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, κρατήστε γερά και σε λίγο ο καιρός θα αρχίσει τις καλοσύνες! Ξέρω ότι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχα[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Ζωμός από γαρίδες

100 ml ελαιόλαδο 1½ κιλό μέτριες φρέσκες γαρίδες 3 μέτρια βιολογικά καρότα σε φέτες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαύρες ταλιατέλες με καραβίδες

Μαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας[...]

του σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κους-κους με ψάρι

Υλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κους-κους με ψάρι

Υλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γλώσσα τηγανιτή αλλιώς

Μια νόστμη παραλλαγή στο πανάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα γλώσσας αλάτι, πιπέρι και γλυκάνισμο κοπανισμένο Για το πανάρισμα: 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη και 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

1 κιλό καραβίδες 3 κρεμμύδια μέτρια 6 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 80 γραμμ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 60 γραμμ. αποξηραμένα σύκα 100 γραμμ. αποξηραμένους[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟ

1 Μεγάλο Αστακό 4-5 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους (ή 1 πακέτο φρέσκα σε συσκευασία 450 γρ.) 10-15 σπαράγγια φρέσκα 5-6 ελιές χονδροκομμένες 1 φρέσκο[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Ντολμαδάκια με ραγού καραβίδας και γαύρο[...]

Υλικά αμπελόφυλλα μεγάλα: 30 γιαούρτι στραγγιστό: 200 γρ. Για το ραγού καραβίδας κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο δυόσμος: 2 κουταλιές της σούπας[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ

Το σπετζοφάι είναι για εμάς ένας αγαπημένος μεζές. Εκτός από το κλασικό όμως το έχουμε φτιάξει και με σουπιές ! Σήμερα δοκιμάσαμε μια τρίτη εκδοχή με χταπόδι,[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Σπαγγέτι με γαρίδες και μανιτάρια πορτσίνι

Εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή! Τη φτιάχνω και με κατεψυγμένες γαρίδες και κατεψυγμένα μανιτάρια baby πλευρώτους και είναι το ίδιο πεντανόστιμη! Τι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σολομός στο γκριλ με σάλτσα λεμονιού και μάραθου

Υλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml και λίγο επιπλέον για το γαρνίρισμα φινόκιο (βολβός): 1 κομμένος σε κυβάκια σελινόριζα: 200 γρ. κομμένη σε[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μπακαλιάρος ο

Τα φιλέτα ψαριού είναι μια πολύ καλή λύση, για γρήγορο και ελαφρύ μαγείρεμα και όταν τα κρεατικά γενικώς δεν είναι της αρεσκείας σου (όπως στην δική μου[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Ψάρι φέτα με βασιλομανιτάρα Ηπείρου λεμονάτα

Υλικά σφυρίδα φιλέτο ή ροφός: 800 γρ. (4 κομμάτια από 200 γρ. η μερίδα) κρεμμύδι: 1 ξερό ψιλοκομμένο βασιλομανίταρα αποξηραμένα: 500 γρ. (ή 1 κιλό φρέσκα)[...]

Πηγή: icookgreek.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy