Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Σαρδέλες Σικελίας Υλικά 12-16 σαρδέλες ανάλογα με το μέγεθος 4 κουταλιές σούπας χυμός λεμονιού 6 κουταλιές σούπας λάδι 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού αλάτι ¼[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά 6 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο 500 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Αλάτι και πιπέρι Λίγο ξίδι Λίγη μαύρη ζάχαρη 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣκουμπρί ψητό Υλικά 4 σκουμπριά περίπου από 300 γρ. 1 κύβο βοδινό 80 γρ. βούτυρο χυμός από ένα λεμόνι άσπρο πιπέρι 2 ματσάκια μαϊντανό 4 κλαδάκια φρέσκο[...]
Πηγή: greekouzina.grΤόνος αλά Ιταλικά Υλικά 4 φιλέτα από κατεψυγμένο ή φρέσκο τόνο, περ. από 200 γρ. 1 κ. γ. σκόνη σκόρδο 1 κ.γ. δυόσμος ½ ματσάκι μαϊντανός 1½ κ.γ. ρίγανη 6[...]
Πηγή: greekouzina.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.grΤο ταρτάρ σολομού με αβοκάντο είναι ένας κλασικός συνδυασμός και μάλιστα πολύ της μόδας, απ’ ότι βλέπω σε διάφορα εστιατόρια, εδώ και στο εξωτερικό. Και[...]
Πηγή: caruso.gr