Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Ας δώσω κι εγώ την δική μου προσφορά στις μέρες της νηστείας. Αυτό το πιάτο γίνεται πολύ νόστιμο, αλλά για να πετύχει θέλει πολύ σκόρδο και πολύ μαϊντανό,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 10 λεπτά Κατηγορία: ορεκτικά/συνοδευτικά Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 8 μερίδες[...]
Πηγή: aples.grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Μύδια φρέσκα 1 με 1 1/2 κιλό Ρύζι Καρολίνα ανάλογα το μέγεθος του μυδιού Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Σταφίδα μαύρη 2 κουταλιές σούπας Κουκουνάρια 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΡΙΖΟΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ YΛΙΚΑ : ½ κιλο αναμεικτα θαλασσινα(μυδια, καλαμαρι,καβουρι,κ.λ.π.) 400γρ.ρυζι για ριζοτο η΄καρολινα. ½ ξερο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΧρώμα και άρωμα στο ριζότο που θα λατρέψετε. Ο πολτός σκόρδου σε συνδυασμό με τα αρωματικά χόρτα γίνονται το τέλειο «χαλί» για τις γαρίδες. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 1 κιλο φρέσκα μύδια 300 γρ ρυζι Καρολίνα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες. 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 πρασινη πιπερια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος για να μαγειρέψεις το χταπόδι, είναι η πρωτότυπη Κεφαλλονίτικη, Παραδοσιακή, Νηστίσιμη Χταποδοπιτα.Με υπέροχα τραγανά χωριάτικα φύλλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο Σάββατο τρώμε συνήθως κάτι σε θαλασσινό,η όρεξη ζητούσε χταποδακι,οπότε... χρειαζόμαστε: 1,5-2 kg χταπόδι σε κομματια(εγώ αγοραζω κατεψυγμενο,τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 1 κιλό μύδια με το κέλυφος 6 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 16 ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα 1 πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΊσως να έχετε ακούσει ότι το «κανονικό» ριζότο γίνεται μόνο με τις ιταλικές ποικιλίες, Arborio και Carnarolli. Λοιπόν προσωπικά δεν συμφωνώ και σας[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΧρώμα και άρωμα στο ριζότο που θα λατρέψετε. Ο πολτός σκόρδου σε συνδυασμό με τα αρωματικά χόρτα γίνονται το τέλειο «χαλί» για τις γαρίδες. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr