Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Καλώς σας βρίσκω και πάλι αγαπημένοι μου! Τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα , όλο και πιο πολύ αρχίζουμε να μπαίνουμε στο[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 8 φέτες πολύσπορου ψωμιού 300 γραμμάρια καπνιστός σολομός 2 κουταλιές της σούπας κάππαρη 1 πακέτο τυρί κρέμα ½ ματσάκι άνηθος 1 ντομάτα[...]
Πηγή: sidagi.grΜια ισπανική βοήθεια σε στιγμές που θέλεις να βγάλεις finger food για την παρέα. Το φιλετάκι σολομού δένει υπέροχα με τη ρόκα, το λεμονάκι και το τυρί[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlυλικά 8-10 μικρά αγουράκια ή 3 μεγάλα λεπτά και τρυφερά 200 γρ. καπνιστό σολομό 250 γρ. ανθότυρο (ή φρέσκια μυζήθρα) 3 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔροσερό, ντελικάτο, ελαφρύ και υπέροχα γευστικό ορεκτικό για το καλοκαίρι! Σνακ χωρίς τύψεις, αλλά με πολύ γεύση για το απόγευμα και "καναπεδάκι" για[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 4 άτομα) 12 αβγά 16 καραβίδες αποφλοιωμένες (ψίχα) 40 ml ούζο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο Λίγο κόλιαντρο φρέσκο 2 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣούπερ συνδυασμός το αλοιφωτό τυρί με το σολωμό και πολύ delicatessen δεν νομίζετε; Προτιμήστε τη μαύρη μπαγκετούλα για το σολωμό για ένα απόλυτα υγιείνό[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΤο φιλέτο του καπνιστού σολομού έχει συχνά την τιμητική του στις ειδικές περιπτώσεις και τα γιορτινά τραπέζια. Η παλιότερη βέβαια συνήθεια, να κόβεται live[...]
Πηγή: pandespani.comΑΛΕΞ για εσάς! Πιάτο εύγευστο και ευπαρουσίατο για τραπέζι ή και μπουφέ. Τι χρειαζόμαστε: 3 μεγάλες τομάτες σφιχτές 200gr ροκφορ 4 φιλέτα καπνιστού σολομού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για ένα άτομο 1 φιλέτο σφυρίδας μισή ντομάτα ξεφλουδισμένη & χωρίς τα σπόρια, ψιλοκομμένη σε κυβάκια 4-5 κ. του γλυκού ψίχα ψωμιού 3 κ. του γλυκού[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜπουκιτσες ως ορεκτικό για ένα επίσημο γεύμα.... Υλικά : 4 φετούλες καπνιστό σολομό 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα λεπτοκομμένου καπνιστού σολομού (εναλλακτικά γίνεται και με καρπάτσιο...διαλέγετε και παίρνετε) μία συσκευασία τυρί κρέμα [...]
Πηγή: greekcook.gr400γρ. γαρίδες 100γρ. τυρί φέτα 50γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 8 φύλλα μαρούλι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο χυμός ενός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 5 άτομα 12 καλαμαράκια μεσαία 360 γραμ. λευκό τυρί light 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 200 γραμμ. πελτέ ντομάτας 5 κουταλάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: 1 πακέτο σολομό καπνιστό ή πέστροφα καπνιστή 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμό από 1/2 έως 1 λεμόνι 1 κουτάκι τυρί κρέμα, θερμοκρασίας[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 500 γραμ. γαρίδες (γαμπάρι με το κέλυφος ) γύρω στα 200 γραμ. τυρί φέτα 2 ντομάτες ώριμες σε κομματάκια (ή κονκασέ σε κουτί) 2-3 πιπεριές[...]
Πηγή: greekcook.gr3/3/14 Γαρίδες με χόρτα και φακές για σήμερα μιας και η Καθαρά Δευτέρα απαιτεί θαλασσινά. Στην κλασική Γαλλική εκδοχή, χόρτα, φακές και μανιτάρια είναι αυτά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣαντουϊτσάκια ιδιαίτερα γευστικά για τους λάτρεις του καπνιστού σολωμού, με στρώσεις από τυρί κρέμα, αγγούρι, τομάτα, κρεμμυδάκι ξερό και λεπτές φέτες[...]
Πηγή: kitchenstori.es