Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) ½ κιλό μέτριες, ωμές γαρίδες, ξεφλουδισμένες, 1 κουταλάκι ρίγανη, ½ κοφτό κουταλάκι πιπέρι καγιέν ή τσίλι σε σκόνη, 1 κουταλιά ελαιόλαδο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τις γαρίδες 1 κιλό γαρίδες Νο.3 2 συσκευασίες κόκκινη σάλτσα με βασιλικό (400γρ.) 200 γρ. φέτα 3 πιπεριές κομμένες σε λεπτά μπαστουνάκια 1/2 πιπεριά[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧωρίς ΤΗΓΑΝΙ χωρίς ΛΑΔΙΑ φτιάξτε τον πιο νόστιμο γαύρο !!!! Υλικά Γαύρος αλεύρι κίτρινο ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ πάπρικα γλυκιά ρίγανη λίγες σταγόνες ελαιόλαδο αν θέλετε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι γαυροκεφτέδες, είναι ένας μοναδικός ουζομεζές, που όμοιός του δεν υπάρχει. Γίνονται πολύ μαλακοί και ζουμεροί, λόγω της ντομάτας, ενώ παράλληλα είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜυδια Σαχανακι με μουσταρδα. Τι χρειαζόμαστε: 1 Σακουλακι Μυδια 1 Πιπερια κοκκινη 1/2 Πιπερια καυτερη Φετα τυρι Οσο Θελουμε 1 κ.γ. Μουσταρδα 1 κ.σ. Αλευρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια θαλασσινή πίτσα! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη: 2 κούπες αλεύρι 4 γρ. μαγιά (μισό φακελάκι) 1 κουταλιά κοφτή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά ελαιόλαδο 3/4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψιλά ψάρια (μαρίδα, αθερίνα, γόπα) αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Συνηθισμένα τα ψιλά ψάρια μαρίδες ή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr γόπες τηγανητές μαρίδες τηγανητές Υλικά ψιλά ψάρια (μαρίδα, αθερίνα, γόπα) αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΜύδια παντρεμένα 1/2κιλό μύδια την ψίχα Για την γέμιση 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ,σ ελαιόλαδο 2 κ,σ αρωματικά δυόσμο, μαιδανό, θυμάρι μαντζουράνα, και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά 1 κ. λουκάνικο andouille* κομμένο σε φέτες πάχους 5 χιλ. (εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το ισπανικό chorizo ή κάποιο καπνιστό ελληνικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κ. μπακαλιάρο παστό ξαλμυρισμένο Κουρκούτι 200 γρ. αλεύρι 50 γρ. κόρν φλάουρ 1 κ.γ. μπέικιν παόυντερ 1 κρόκο αβγού 330 γρ. μπύρα παγωμένη 1 κ.γ. ρίγανη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr