Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
πως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΈχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]
Πηγή: pandespani.comΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣουπιές λεμονάτες με μαρούλι Φανταστικό φαγάκι διαίτης! 1 κιλό σουπιές φρέσκιες ή και κατεψυγμένες Μαρούλι ή αντίδια 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 σκόρδα φρέσκα Λίγα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΌταν ταξίδευα στην Βοστόνη (γεμάτη με φοβερά εστιατόρια θαλασσινών και ψαριών), η αγαπημένη μου Gourmet απόλαυση ήταν η παρακάτω. Είναι λίγο καυτερή σος αλλά[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΥλικά 500 γρ. καραβίδες βρασμένες (λίγο) με αρωματικό μπουκέτο και λίγο λευκό κρασί 1 βολβό μάραθου 1 κατσαρή σαλάτα ή κατσαρό αντίδι 1 μάτσο ρόκα λίγο[...]
Πηγή: yumyum.grΗ εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας επηρεάζει βαθιά τον εγκέφαλο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στους ήχους και κάνοντάς τον πιο αποδοτικό, σύμφωνα με[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤέτοιο στιφάδο δεν έχω ξαναφάει!!!!!! Αυτή ήταν η αντίδραση της ξαδέρφης μου της Μαρίας, όταν δοκίμασε το πιάτο αυτό. Η Μαρία έχει αδυναμία σε αυτού του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά : 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγια 2 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο ¼ κουτ. γλυκού χαρίσα (καυτερή μαροκινή σάλτσα) ή μπούκοβο[...]
Πηγή: yumyum.grΤα παιδιά γίνονται πολλές φορές ιδιαίτερα αυταρχικά, καθώς υποδεικνύουν που θέλουν να κάτσουν, τι ρούχα θέλουν να φορέσουν και τι φαγητό θέλουν να φάνε. Σε ότι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια τη Σαρακοστή και μέχρι να φτάσουμε στο αρνί του Πάσχα, συνήθως απολαμβάνουμε θαλασσινούς μεζέδες και σαλάτες, ακόμα κι αν δεν ανήκουμε σ' εκείνους[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια ½ κιλό αντίδια ½ κιλό βλήτα 1 μεγάλο ή 2 μικρά κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr50 γρ. Αντίδια 2 κουταλιές της σούπας αχινό 50 γρ. χτένια 70 γρ. Μάνγκο, Για τη ντρεσινγκ 2 κουατλιες σούπας ελαιόλαδο 1 κλωναράκι βασιλικό φρέσκο 2 κουταλιες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 06/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Σως - Dressings, Ψάρι - Θαλασσινά Καλαμαράκια ψητά με ελαφριά σάλτσα Ταρτάρ Τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα ψήσω κι[...]
Πηγή: bostanistas.gr…άλλως πως σαρδέλες ψητές στο χαρτί ή στη λαδόκολλα -η διατύπωση τεχνική. Σκέψη όμως και πρόθεση ήταν να δραπετεύσουν (με λίγη βοήθεια) οι νόστιμες σαρδέλες[...]
Πηγή: pandespani.comΟ μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα πιάτο απλό, εύκολο, υγιεινό, νοστιμότατο, αρωματισμένο με το έμβλημα της Ελληνικής και γενικότερα της Μεσογειακής κουζίνας, τη ρίγανη. Μάλιστα η Ελληνική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr