Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Η μαμά Χρύσα προτείνει: Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κ.σ. μουστάρδα απαλή 1 κ.σ. κάρυ χυμός 2 λεμονιών ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα 1 ματσάκι[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (2-4 μερίδες) : 2 φιλέτα από ψαρί μπακαλιάρο ή πέρκα ή φαγκρί ή λαβράκι 1 κομμάτι τζίντζερ 3 εκατοστά περίπου τριμμένο στον τριφτή 2 κρεμμυδάκια πράσινα[...]
Πηγή: yumyum.grΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα: 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή 1κουταλιά σούπας κάρυ χυμός 2 μεμόνια ξύσμα ελαιόλαδο 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα 1[...]
Πηγή: sidagi.grΜε τέτοια ζέστη ποιός θέλει να είναι με τις ώρες στην κουζίνα; Ας φτιάξουμε ένα φαγάκι εξπρές, έτοιμο σε ελάχιστο χρόνο, νόστιμο και ελαφρύ! Υλικά για 4 άτομα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓρήγορη συνταγή, παραλλαγή μίας Γαλλικής. Απλά δοκιμάστε τη! Τι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα πέρκας 1 κρεμμύδι σε λεπτές φετούλες 1 ποτήρι κρασιού καλό ξηρό κρασί 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή ελαφριά αλλά πολύ πολύ νόστιμη... Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια φιλέτο ψαριού (μπακαλιάρος, γλώσσα, πεσκανδρίτσα, κοκκινόψαρο, περκα, πανγκάσιους) 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 800γρ Πέρκα (περίπου 2 φιλέτο μέτρια) περίπου 1 κιλό πατάτες (μεγάλες) σκόρδο μαϊντανό αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο τριμμένη φρυγανιά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 4 φιλέτα πέρκας 4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι (το έχω φτιάξει και με ξερό, όμως το φρέσκο είναι καλύτερο) 8 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό 2 δαφνόφυλλα (κατά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2 φιλέτα πέρκας 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά φέτες ψαριού: 6 (χριστόψαρο, βλάχος, πέρκα ή σφυρίδα) κόκκινες και κίτρινες πιπεριές: 3 κομμένες σε κομμάτια ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ., ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.com