Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Γιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα και καθαρισμένα 2 κουτ. σούπας μαγειρική σόδα αλεύρι ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα Οδηγίες 4 Minutes[...]
Πηγή: cookpad.com/gr