Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Για 4-6 άτομα 300 γραμμάρια θαλασσινά, όπως γαρίδες, χτένια ή καλαμάρια (δαχτυλίδια) φρέσκα ή κατεψυγμένα 1 κόκκινη πιπεριά, καθαρισμένη, χωρίς τα σπόρια,[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (10 μερίδες) : 1 φλιτζάνι παχιά κρέμα 250 γρ. γαρίδες ψιλές (από κονσέρβα) 2 ώριμα αβοκάντο 2 πράσα (γλυκά) ψιλοκομμένα, 2 κουταλάκια κάρι μέτρια[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6-8 μερίδες) : 5 πράσα (μόνο τα λευκά και πρασινωπά μέρη), κομμένα σε φέτες 3 καρότα κομμένα σε φέτες των 12 χιλ. 1 βολβός φινόκιο κομμένος σε φέτες[...]
Πηγή: yumyum.grΉταν και τότε 6 Απριλίου. Μετά ένα πολύωρο αλλά κι ονειρικό ταξίδι είχα φτάσει επιτέλους στις δυτικές ακτές της Γαλλίας. Είχε διασχίσει το Marais Poitevin, τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΗ πρώτη υπόσχεση που σας έδωσα για τα σαρακοστιανά ήρθε. Πριν χρόνια κάποιο μεσημέρι χτύπησε το κουδούνι κι ένας ευγενέστατος κύριος από γραφείο ταχυαποστολής[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 1 φλιτζάνι ξύδι για να βράσουμε με το χταπόδι ½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λεπτά[...]
Πηγή: sidagi.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνας τρόπος για να βράσουμε τις γαρίδες έτσι ώστε να μη γίνουν άνοστες. Επίσης αν προσθέσουμε στο βρασμό ξύδι, κόκκους πιπεριού, λίγο πράσο και αλάτι θα έχουμε[...]
Μπακαλιάρου συνέχεια, μια κι άλλη Α το άρχισε. Υλικά: Για 4 άτομα 600 γρ. μπακαλιάρο παστό φιλέτο 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι γάλα 4 αυγά 1 φλ. του καφέ λάδι 1[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά ψίχα καβούρι: 500γρ., πολύ καλής ποιότητας αβοκάντο: 160 γρ., κομμένο σε μικρά ζαράκια ντομάτα φρέσκια: 160 γρ. χωρίς φλούδα και σπόρους, κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο χταπόδι στιφάδο είναι απ’ τους πιο νόστιμους νηστίσιμους μεζέδες καθώς συνδυάζει τη βαθιά γλύκα απ’ τα κρεμμυδάκια με τη μελωμένη σάλτσα κρασιού που[...]
Πηγή: caruso.gr700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι σέλινο ½ πράσο ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cooklos.gr700 γρ. καλαμάρι καθαρισμένο Kallimanis 200 γρ ρύζι μακρύκοκκο 80 ml ελαιόλαδο 200 γρ κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μισές ροδέλες 200 γρ πράσο σε μισές ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr½ κιλό ρεβίθια 3 πράσα 2 καρότα 1 κιλό φρέσκο σπανάκι 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 κρόκοι βραστού αυγού 50 ml. ελαιόλαδο μαϊντανός 15 ml. ξίδι αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό χταπόδι 12 αγκινάρες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό κομμάτι) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 καρότο τριμμένο ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.gr