Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 202 συνταγές
Φιλέτο ψαριού με χόρτα, ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TRANCI DI PESCE ALLA ROMAGNOLA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TRANCI DI PESCE ALLA ROMAGNOLA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛατρεύω τα ζυμαρικά. Μου αρέσει να τα τρώω με οποιαδήποτε σάλτσα. Από απλή έως πολύπλοκη. Το αστείο είναι, ότι ενώ στον περισσότερο κοσμο αρέσουν τα μακαρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 350 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι ή πέννες ή της προτίμησης σας 350 γραμμάρια ντομάτες 225 γραμμάρια καπνιστός σολομός φιλέτο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: sidagi.gr50 γρ. καπνιστό σολωμό 100 γρ. ρόκα 100 γρ. σπανάκι 4 τοματίνια Μισό καρότο 1 κουταλάκι του γλυκού άνηθο Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Ο καπνιστός σολωμός[...]
Πηγή: sidagi.grΜία σχετικά γρήγορη συνταγή, πολύ νόστιμη και γευστική! Τι χρειαζόμαστε: ζυμαρικά πένες (λευκές ή ολικής αλέσεως) χυμός τομάτας (μισό τενεκεδάκι ή αν έχετε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 Φιλέτα πέστροφα, 2 φιλέτα σολωμό 100 γρ. σπαράγγια 1 ντομάτα κομμένη σε λωρίδες 1 κούπα πορτο βελλο μανιτάρια 1 κουταλάκι θυμάρι 100 γρ. κρέμα 8 φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ “ενδυμασία κουζίνας” που συνήθως χρησιμοποιώ είναι ένα παντελόνι φόρμας, σε μπλέ ή μαύρο χρώμα, και μία ελαφριά κοντομάνικη μακό μπλούζα. Εδώ τα χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν σας αρέσει ο σολομός, φτιάξτε αυτή την αλμυρή τούρτα, να στολίσει το τραπέζι σας και να ενθουσιαστούν οι καλεσμένοι σας! Τι χρειαζόμαστε: Για το παντεσπάνι:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή πολύχρωμη και γεμάτη γεύση, για να γίνει το ψάρι ελκυστικό, ακόμη και για τους πιο μικρούς, χάρη στο συνδυασμό με τα ντοματίνια και την κρεμώδη υφή της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 100 γρ λιαστές τομάτες 150 γρ γαρίδες καθαρισμένες 100 γρ μύδια 100 γρ χτένια (καθ. βάρος) 100 γρ σολωμός 500 γρ λιγκουίνι 250 γρ κρέμα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά μαρινάδας 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο 2 κουταλιές σουπας χυμό λεμόνι (αν έχετε λαϊμ καλύτερα) 3/4 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά σούπας γλυκιά πάπρικα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣαρδέλες με ντομάτα και κρεμμυδάκι στο φούρνο. Οι σαρδέλες, οι ταπεινές σαρδέλες όπως συνηθίζουν να αποκαλούν αυτό το θρεπτικότατο ψάρι, είναι μια από τις[...]
Πηγή: misshealthyliving.grαπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Μια από τις παλιές παραδοσιακές συνταγές της Εύβοιας. Αυτό το πλακί της κατσαρόλας το κάνω με πολλά ψάρια όπως[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr