Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Στους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/4 κιλού ψάρι (1 μεγάλο ή 2-3 μικρότερα) 1 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 3/4 κιλού ντομάτες ώριμες 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ. πράσινη[...]
Πηγή: icookgreek.comΛατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr• 1 σφυρίδα (περίπου 1.200 g) (ή κάποιο άλλο ψάρι, όπως λαυράκι) • 1 μεγάλη ντομάτα • 20 ελιές καλαμών • 1 κρεμμύδι • 3 σκελίδες σκόρδο • 2-3 φέτες λεμόνι •[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grτου σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψήσιμο στο χαρτί μάς επιτρέπει να μη χρησιμοποιήσουμε, έως και καθόλου, λιπαρές ουσίες, αν το επιθυμούμε. Όσοι θα ήθελαν να ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα πολύ υγιεινό και εύκολο φαγητό. Άτιμα κορτσούδια με τα αμαρτωλά φαγητά σας, θα παχύνετε όλο τον κόσμο! Ορίστε μια συνταγούλα που κάνει και για όσους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠαρακάτω παραθέτω ένα πίνακα με τις ονομασίες των ψαριών στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Λατινικά (επιστημονική ονομασία). Ελπίζω να σας φανεί[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας,[...]
Πηγή: argiro.grΕιναι μια πολύ νόστιμη και έξυπνη (και ευκολότατη) πρόταση για ένα τραπέζι με ψαράκι με μια...γκουρμέ διάθεση... Τι χρειαζόμαστε: Ενα ψαρακι (μπορειτε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 1 κιλό ψάρια (φαγκρί, λυθρίνια, βακαλάος, σφυρίδα, λαυράκι, κέφαλος ή οτιδήποτε άλλο) υπολογίστε 200 γραμμάρια ωμό στην μερίδα 2 αυγά και δυο[...]
Πηγή: greekcook.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comYλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλεταρισμένο για καρπάτσιο λαβράκι ή ξιφία 20 γρ. κουκουνάρι 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο (ή λίγο περισσότερο) 2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!! Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι ένα ρυζότο θα μπορούσε να είναι τόσο νόστιμο!!! Ένιωθες ότι είχες βουτήξει μέσα στη[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr