Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Για το χταπόδι 2 κιλά χταπόδι 1 κ.γ. κόκκοι πιπεριού 1 κ.γ. κόκκοι κόκκινου πιπεριού 1 κ.γ. λοβοί κάρδαμου 1 κ.γ. κόκκοι κόλιανδρου 2 φύλλα δάφνης 1 μικρό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 6 άτομα) 6 κοµµάτια φιλέτο πέρκας (140-160 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυµό λεµονιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για 20-24 κομμάτια Κρέπες: 2 μεγάλα αβγά, 1 φλ. αλεύρι, 3/4 φλ. γάλα, 2 κουταλιές λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 γερή πρέζα αλάτι, λίγο λιωμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ τέλεια αλληλεπίδραση! Η ιωδιούχα γεύση του αυγοτάραχου, υπογραμμίζεται όμορφα από το λεμόνι και δίνει στις γαρίδες την ένταση που χρειάζονται για να[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τη σάλτσα 100 γρ. μέλι χυμό και ξύσμα από 2-3 λάιμ αλάτι πιπέρι Για τα πιτάκια 5 - 6 φύλλα κρούστας 250 γρ. γαρίδες μικρές καθαρισμένες ψιλοκομμένες ξύσμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]
Πηγή: caruso.grΈνας απίστευτα νόστιμος και γρήγορος ουζομεζές, που όσο και να τηγανίσουμε, ποτέ δεν είναι αρκετός. Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι μικρές ή μέτριες φρέσκες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά μεγάλες γαρίδες 1 κιλό, καθαρισμένες ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο 3 κουταλιές της σούπας σκόρδο 2 σκελίδες λιωμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση του φρέσκου. Αν τις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΡΕΠΕΣ: 125 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 350 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά ηλιέλαιο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ: 675[...]
Πηγή: cooktherapy.gr