Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Από το βιβλίο «Βενετία» της Τέσσας Κύρου , Εκδ . Τερζόπουλος Υλικά 14-16 καραβίδες 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης Ελαιόλαδο 1/2 κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ Νερό 250 γρ Βούτυρο 250 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Αλάτι λίγο Για την γέμιση Σολομός καπνιστός[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 πακέτο γαρίδες μικρές (αποφλοιωμένες ή μη) 1 μέτριο κρεμμύδι 1 ώριμη ντομάτα 2 κ. σούπας ρακή (ή ούζο) 3 κ. σούπας ελαιόλαδο 1 κ. γλυκού[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (Σερβίρει 4 ) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ. γλ. βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κούπες ριζότο (κατά προτίμηση arborio) 250ml λευκό κρασί 1 λίτρο[...]
Πηγή: sidages.grΚαλό μήνα με μία πολύ νόστιμη τάρτα με καπνιστό σολομό! • 1 φύλλο κουρού • 200 g καπνιστός σολομός • 200 ml κρέμα γάλακτος light • 1/3[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΚαλό μήνα με μία πολύ νόστιμη τάρτα με καπνιστό σολομό! • 1 φύλλο κουρού • 200 g καπνιστός σολομός • 200 ml κρέμα γάλακτος light • 1/3 φλιτζανιού γάλα • 100[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο strudel με σολομό και ανθότυρο είναι ένα πολύ γευστικό ορεκτικό, γεμάτο χρώματα και γεύσεις, μία πολύ καλή λύση, λοιπόν, για αυτές τις ημέρες των[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiA simply delicious pasta dish today, colourful and flavourful!! My men were thrilled, especially because I made an extra effort to "decorate" their plates[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grκριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί Ανοίξαμε το σεντούκι της θάλασσας με τα οστρακοειδή, διαλέξαμε από το ντουλάπι ένα φίνο ζυμαρικό και μαγειρέψαμε κριθαράκι[...]
Πηγή: pandespani.comΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΕνώ η συνταγή αυτή δεν είναι δύσκολη, το σερβίρισμά της στο «Alinea» μέσα σε ειδικά σχεδιασμένα μπολ κεριού/παραφίνης μαζί με μια ειδική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά : 1 αστακός βούτυρο σπορέλαιο ελαιόλαδο 4 - 5 φρέσκα κρεμμύδια 1 κρεμμύδι ξερό σκόρδο κονιάκ 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 πράσο 1 φινόκιο μαϊντανός[...]
Πηγή: yumyum.grΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοναδική πρόταση του Γιάννη Λουκάκου για να φτιάξετε ένα φανταστικό ριζότο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Π ερίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.gr