μπισκοτα βουτυρου ακης | χταποδι κρασατο αργυρω | ολοκληρο κοτοπουλο στη λαδοκολλα | κρέμα καραμελέ βέφα | υλικα για παγωτο βανιλια | χταποδι βραστο ξυδατο αργυρω | παγωτο με ζαχαρουχο και μορφατ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις μπριζολες κεφαλογραβιερα μανουρι

Βρέθηκαν 167 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μαραθόριζες με γλώσσα ψάρι

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Μοσχαρίσια γλώσσα κοκκινιστή

Υλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδια ξερά 2 (το ένα ψιλοκομμένο , το άλλο ολόκληρο) Φύλλο δάφνης 1 - 2 τεμ Σέλινο 1 - 2[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Μοσχαρίσια γλώσσα βραστή

Υλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό φρέσκια ή κατεψυγμένη Φύλλο δάφνης 1-2 τεμ Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σέλινο 1 - 2 κλωναράκια Αλάτι- πιπέρι[...]

Πηγή: chefoulis.gr
ΨΑΡΙ ΤΑΤΖΙΝ SAYADIYAH (صيادية سمك طاجن)

Είχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Σουφλέ με θαλασσινά

Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com
Τάκος ψαριού με σαλάτα λάχανο και πιπεριά

Μάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Sole a la meuniere (η γλώσσα με τον τρόπο της[...]

Ο όρος της γαλλικής κουζίνας «a la meuniere» (της μυλωνούς) χρησιμοποιείται για οτιδήποτε αλευρώνεται πριν τηγανιστεί, στο βούτυρο – διαδικασία που απαιτεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Τούρτα» από αστακό και γλώσσα

Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ρολάκια γλώσσας με πέστο βασιλικού και πουρέ[...]

Η καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα στο φούρνο

Άλλη μία συνταγή για μπακαλιάρο που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 40 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Πέρκα κρασάτη με πορτοκάλι

Στην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παραλλαγή της αγαπημένης μου τηγανόσουπας του navarino ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φιλέτο πέρκας 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Ψάρι πανέ σε κρούστα βρώμης

Τι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γαρίδες ψητές με φέτα &

Υλικά 1 κιλό μέτριες γαρίδες 1 κ.σ ξύδι 3-4 κ.σ ελαιόλαδο 2 μεγάλες ντομάτες τριμένες 1/2 κ.σ ζάχαρη αλάτι και πιπέρι 250 γρ φέτα τριμμένη 1/2 φλ μαϊντανό[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Λαζάνια με θαλασσινά & ασορτί θαλασσινή[...]

Λαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]

Πηγή: pandespani.com
ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Η σημερινή συνταγή είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να μαγειρέψετε γαλέο με μία ιδιαίτερη σάλτσα, για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με την[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μπαρμπούνια Μαρινάτα – Marinated Red Mullets

Το μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Σαλάτα θαλασσινών

½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]

Πηγή: sidagi.gr
Καλαμαράκια γεμιστά

Η Τζένη κατάγεται από τη Ζάκυνθο αλλά μένει στο Βόλο. Με παρακολουθεί από πέρυσι από το φωτογραφικό μου μπλογκ . Όταν άνοιξα αυτό εδώ, με χαρά μου έστειλε μια[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
τσιπούρα του τρελού νερού (acqua pazza) -[...]

Αν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]

Πηγή: pandespani.com
Σολομός θαμμένος στο αλάτι και τη ζάχαρη

Οι σκανδιναβοί ψαράδες ήξεραν πολύ καλά πώς να διατηρούν τους σολομούς που έπιαναν: Τους αλάτιζαν και τους έθαβαν στην άμμο, όπου τους άφηναν μέχρι να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρολά γλώσσας με σος κάπαρης

Υλικά Γλώσσες φιλέτο 8 τεμ κατεψυγμένες Σκόρδο 3 σκελίδες Κάπαρη 50 γρ ψιλοκομμένη Ψωμί του τόστ 6 φέτες Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Μαϊιντανός 1/2 ματσάκι[...]

Πηγή: chefoulis.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy