Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά (για 5-6 άτομα) 350 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα (όπως μπακαλιάρος ή παγκάσιος ή άλλο) 1/3 φλ. άσπρου κρασιού 4 κοφτές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ σάλτσα μορνέι έχει ως βάση της την μπεσαμέλ στην οποία προστίθεται τριμμένο τυρί και μοσχοκάρυδο. Η κλασική γαλλική σάλτσα σερβίρεται με κοτόπουλο, ψάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για το Νουά Νουά κρέας Λευκό κρασί 3 σκελίδες Σκόρδο 2 Καρότα 2 Κρεμμύδια Φρέσκα φύλλα δάφνης Αλάτι Πιπέρι Λάδι Για το ψάρι Ψάρι 4 Καρότα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για μουσακά καραβίδας καραβίδα (μόνο ουρά) κολοκύθια ντομάτες μελιτζάνες πατάτες κρεμμύδι Για το μπίσκ κελύφη καραβίδας πελτέ ντομάτας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comαπο Βασίλη Λορετζάτο Προετοιμασία: 30 λεπτά Ψήσιμο: 1 ώρα και 5 λεπτά Μερίδες: 6 Δυσκολία: μέτριο Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ.[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΚΡΕΠΕΣ: 125 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 350 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά ηλιέλαιο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ: 675[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 24 μεγάλα κοχύλια ζυμαρικού 2 αυγά κτυπημένα 2 φλιτζ. τυρί ρικόττα (ή γραβιέρα Κρήτης) τριμμένο 1/2 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: yumyum.grΤάρτα σφολιάτας με γαρίδες και λαχανικά Τα φώτα χαμηλώνουν, η αυλαία ανοίγει κι ένας προβολέας φωτίζει τη σκηνή. Ο κόσμος σταματά να μιλά και όλα τα βλέμματα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜιας και είναι τα γενέθλιά μου σήμερα και πλησιάζει και η 25η Μαρτίου, είπα να σας κεράσω μια όμορφη και νόστιμη αλμυρή τουρτίτσα. Τη συνταγή την έχω δει στο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑν σας αρέσει ο σολομός, φτιάξτε αυτή την αλμυρή τούρτα, να στολίσει το τραπέζι σας και να ενθουσιαστούν οι καλεσμένοι σας! Τι χρειαζόμαστε: Για το παντεσπάνι:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή απο τα τεφτεριά της μαμάς! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 τόνο (προτιμώ σε νερό) 1/2 πέστροφα ή σολωμό (απο τα συσκευασμένα που έχουν μέσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (Για 6 άτομα) 1 κιλό φιλέτο σολομού, χωρίς πέτσα, καλύτερα από το κέντρο του ψαριού για να έχει περίπου ομοιόμορφο πλάτος 1 πακέτο ξεπαγωμένη ζύμη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comO Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν[...]
Πηγή: caruso.gr