Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Η τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓεια σας φίλοι μου καλοί!!! Αρωματική πικάντικη τονομακαρονάδα για σήμερα!!! Υλικά για 4 άτομα: 2 κονσέρβες τόνος πικάντικος στραγγισμένος 1 μεγάλο καρότο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Με τη λέξη θαλασσινά εννοούμε τόσο οστρακόδερμα (π.χ. γαρίδες) όσο και μαλάκια (π.χ. καλαμάρια). Από τα[...]
Πηγή: foodtrails.grΑν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης, είναι συνετό να μην καταναλώνετε καπνιστό σολομό, ή τροφές που τον εμπεριέχουν, όπως το σούσι, ή να τον καταναλώνετε 1 φορά[...]
Πηγή: toarkoudi.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΆλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ "Ιδιαίτεροι τρόποι να μαγειρεύουμε ψάρια" παρουσιάζουμε σήμερα. Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά τόνος φρέσκος: 800 γρ. (200 γρ./μερίδα) κρεμμύδι ξερό: 1½ μεγάλο ψιλοκομμένο καρότα: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 100 ml και λίγο επιπλέον για το άλειμμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΛατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. φρέσκος κόκκινος τόνος 100 γρ. καρότα, κόκκινα κρεμμύδια, σκόρδο, σελινόριζα, μαντζουράνα, θυμάρι, φύλλο δάφνης 1 φιάλη κρασί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΙταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]
Πηγή: pandespani.comΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛέω να κάνω αρχή με ένα πολύ εύκολο αλλά συνάμα αγαπημένο μου πιάτο (βασικά από ότι έχετε καταλάβει όλα αγαπημένα είναι για μένα) που το πρωτοδοκίμασα σε ένα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr1 κιλό τόνο σε φέτες 1 φλιτζ. χοντρό αλάτι 4 λεμόνια (ο χυμός τους) 1 σκελίδα σκόρδο ½ κ.γ. πιπέρι κόκκους ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο Καθαρίζουμε τις φέτες τόνου,[...]
Πηγή: cooklos.grΘα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαλάτα η κρύο πιάτο.Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο αφού μου αρέσουν τα κρύα πιάτα.Θα μπορούσε να ονομαστεί μακαρονοσαλάτα με[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνας υπέροχος συνδυασμός λαχανικών και ψάρι, νόστιμο, που τρώγεται χωρίς ενοχές! Τι χρειαζόμαστε: 2 κονσέρβες τόνο σε νερό 2 κολοκυθάκια 2 μελιτζάνες 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φιλέτο φρέσκου τόνου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 2 κ. της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΕλαβα πριν λιγες μερες καποια email με τα καλυτερα λογια και εντυπωσεις απο αναγνωστη τον Δημητρη για το μπλογκ μου. Μου προτεινε να στειλει καποιες δικες του[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ (ΤΟΝΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ) Αυτη ειναι η παραδοσιακη συνταγη απ'οπου πηρα την ιδεα για να παρασκευασω την μοσχαρισια γλωσσα σε κοσερβα .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr