Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Μακαρόνια με χαβιάρι και καπνιστό σολομό Τα μακαρόνια με χαβιάρι ή με τα πιο προσιτά, αυγά βασιλικής ή χρυσής ρέγγας είναι ένα εκλεπτυσμένο πρώτο πιάτο αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΟι φαρφάλες (φιογκάκια) με σολομό και κρέμα γάλακτος είναι εξαιρετικά διαδεδομένη συνταγή, και θα έλεγε κανείς ότι ανήκει στη διεθνή κουζίνα παρά στην[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο πένες ή πενάκι, 1 κύβο ζωμό λαχανικών, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 φλ. καπνιστό σολομό, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1/3 φλ. βότκα, ½ φλ. λευκό κρασί,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comKαλοκαιρινό απόγευμα, αργούτσικα, ο ήλιος δεν παραδίδεται με τίποτα, η μέρα ξεθεωμένη σέρνεται πίσω απ’ τη σκιά του πεύκου που ο ίσκιος του ξεχειλώνει,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ καινούρια μας συνταγή ανήκει στις συνταγές του 5λέπτου! Είναι από αυτές που αφαιρούν το επιχείρημα "δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω" από όσους το χρησιμοποιούν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΩς διατηρημένα αυγά ψαριών, xαρακτηρίζoνται οι oλόκληρες ωοθήκες, ή τα απαλλαγμένα από ίνες και μεμβράνες αυγά διαφόρων ψαριών, πoυ έxoυν υποστεί επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω τι να πω για το σημερινό φαγητό... Τη συνταγή αυτή την πήρα αυτούσια από ένα ιταλικό εστιατόριο πριν μερικά χρόνια και από τότε δεν την αλλάζω με[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΟι πράσινες σαλάτες είναι το καταλληλότερο συνοδευτικό για ψητά κρέατα ή ψάρια. Πολλές φορές όμως, μπορούν να αποτελέσουν ένα ελαφρύ πλήρες γεύμα από μόνες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΣήμερα ανοίγοντας τα παράθυρα είδαμε πως το φθινόπωρο μας επισκέφθηκε επιτέλους. Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα φαγητό λίγο πιο χειμωνιάτικο που μπορεί να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Ξιδάτο μπαρμπούνι με κόλιαντρο 4 φιλέτα μπαρμπουνιού 4 κ.σ. άσπρο ξίδι 4 πρέζα ζάχαρη 4 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο 1 μικρό ψιλοκομμένο φρέσκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα έχω όρεξη για ένα αυθεντικό ιταλικό πιατάκι. Τι άλλο από μακαρονάδα με σολωμό; Η φωτογραφία δεν είναι αντιπροσωπευτική του πιάτου διότι λείπουν και το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.grphoto: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά φαρφάλες 250 γρ. καπνιστός σολομός 250 ml κρέμα γάλακτος 150 ml ζωμό θαλασσινών 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ ματσάκι άνηθο 1 ποτηράκι του[...]
Πηγή: greekmasa.gr18/10/14 Γαριδομακαρονάδα με βότκα και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς. Μια αλκοολική πιπεράτη μακαρονάδα για πικάντικα γούστα. Συστατικά 130gr. Ζυμαρικά Νο 6 ή[...]
Πηγή: zannetcooks.comΙδου και η Νο 2 συνταγη! Πιο συμβατικη και πιο κοντα στα γουστα πολλων,ιδιαιτερα αν καποιος αφαιρεσει τα μανιταρια και αλλαξει τη βοτκα με λιγο ασπρο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr