Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 138 συνταγές
Γιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνας εξαιρετικός μεζές για συνοδεία σε ουζάκι, τσίπουρο ή μπύρα ! Υλικά για ένα μέτριο βάζο: Ένα μέτριο χταπόδι Ελαιόλαδο και ξύδι λευκό Αλάτι και πιπέρι σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr3-4 φιλέτα βακαλάο παστό Για το κουρκούτι: 3 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1/2 φλιτζ. νερό 1 αβγό 1 κρεμμύδι λάδι ελιάς, για το τηγάνι αλάτι πιπέρι Για το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια νόστιμη και εύκολη πρόταση για τη νηστεία! Τι χρειαζόμαστε: 16 μεγάλες γαρίδες σπορέλαιο για τηγάνισμα Για το χυλό : 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ δεύτερη βραδιά μου στο Βόλο, είχε κανονιστεί από την επίσκεψή μου εδώ μία εβδομάδα πριν: - Για τσίπουρα στη Νέα Ιωνία!!! Είναι γνωστό πως ο Βόλος φημίζεται[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά συνταγής μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια μπίρα: 1 φλιτζάνι σόδα: 1/2 κουταλάκι ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: icookgreek.comΌσοι λατρεύουν τα θαλασσινά θα συμφωνήσουν ότι είναι ένα πιάτο πεντανόστιμο, με υπέροχη εμφάνιση και αξέχαστη γεύση. Οι ολόκληροι αστακοί βέβαια κάνουν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνας μεζές πεντανόστιμος! Τηγανιτός, αλλά και ψητός μέσα στα ταψάκια των μάφιν για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό χταπόδι 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1/2 πακέτο συμπυκνωμένο τοματοχυμό 3-4 φύλλα δάφνης 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: e-sofia.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΚαλαμάρι Σκόρδο (εννοείται) Αρακάς Καλαμπόκι Τσίλι (πάντα, παντού) Καλαμάρι.. από την λαϊκή η κατεψυγμένο στα Σ.Μάρκετ, σχετικά ακριβό θα το πάρεις οπουδήποτε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤραγανά «δαχτυλάκια» γαύρου που θα λατρέψουν τα παιδιά. Συνταγή : Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr