Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 167 συνταγές
Η καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι αλλαγές στην εμφάνιση ή τη μορφολογία της γλώσσας μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ασθενειών ή παθήσεων. Αναγνωρίστε τα «σημάδια» ώστε να[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Γλώσσες φιλέτο 8 τεμ κατεψυγμένες Σκόρδο 3 σκελίδες Κάπαρη 50 γρ ψιλοκομμένη Ψωμί του τόστ 6 φέτες Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Μαϊιντανός 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό φρέσκια ή κατεψυγμένη Φύλλο δάφνης 1-2 τεμ Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σέλινο 1 - 2 κλωναράκια Αλάτι- πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΕίχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΑγόρασε φιλέτο γλώσσας, ένα ψάρι που λατρεύουν και τα παιδιά, τύλιξέ το σε ρολάκι με μια δροσερή γέμιση από μπρόκολο, παρμεζάνα και μυρωδικά! Εύκολη 45[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ όρος της γαλλικής κουζίνας «a la meuniere» (της μυλωνούς) χρησιμοποιείται για οτιδήποτε αλευρώνεται πριν τηγανιστεί, στο βούτυρο – διαδικασία που απαιτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΆλλη μία συνταγή για μπακαλιάρο που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 40 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνας τρόπος για να έχετε ένα γρήγορο νόστιμο και έλαφρύ γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ. 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 προβολές Μερίδες: 4 Xρόνος: 50' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 4 φιλέτα γλώσσας 5 κουταλιές σούπας λάδι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 4 κλωνιά σέλινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μέτριες γαρίδες 1 κ.σ ξύδι 3-4 κ.σ ελαιόλαδο 2 μεγάλες ντομάτες τριμένες 1/2 κ.σ ζάχαρη αλάτι και πιπέρι 250 γρ φέτα τριμμένη 1/2 φλ μαϊντανό[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σημερινή συνταγή είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να μαγειρέψετε γαλέο με μία ιδιαίτερη σάλτσα, για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grΗ Τζένη κατάγεται από τη Ζάκυνθο αλλά μένει στο Βόλο. Με παρακολουθεί από πέρυσι από το φωτογραφικό μου μπλογκ . Όταν άνοιξα αυτό εδώ, με χαρά μου έστειλε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]
Πηγή: pandespani.comΟι σκανδιναβοί ψαράδες ήξεραν πολύ καλά πώς να διατηρούν τους σολομούς που έπιαναν: Τους αλάτιζαν και τους έθαβαν στην άμμο, όπου τους άφηναν μέχρι να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο φετινό καλοκαίρι οδήγησε τον μικρό άντρα της οικογένειας, σε "ανακαλύψεις" νέων, για αυτόν, γεύσεων. Έτσι έμαθε: το κρέας χωρίς κόκαλα (μοσχαράκι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr