Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 288 συνταγές
Λιγκουίνι με γαρίδες στην σάλτσα, Γαρίδες στο γκριλ με πικάντικη σάλτσα, ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ, Γαρίδες με κόκκινη σάλτσα και σπαγγέτι, Πίτες-ρολό με γαρίδες και πικάντικη σάλτσα, Μαριναρισμένο καλαμαράκι και γαρίδα σε ψιλοκομμένο αβοκάντο με ντομάτα και σάλτσα ροδιού
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίσαστε από αυτούς τους τύπους που στο άκουσμα της λέξης σκορδαλιά , ξινίζετε μουτράκια; Και ακόμα χειρότερα, δύο φορές το χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, να πρέπει να την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 6 φύλλα ζελατίνας 200 γραμμ. Ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι 200 γραμμ. Κατίκι. 200 γραμμ. Μασκαρπόνε 2 πιπεριές φλωρίνης (από βαζάκι)ψιλοκομμένες 2 κ.σ.[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το καλοκαίρι τα θέλει τα θαλασσινά του. Ευκαιρία τώρα που βρισκόμαστε στις αρχές του, να φτιάξουμε ένα μυδοπίλαφο να μυρίσει θάλασσα το[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1 χταπόδι (2 κιλά) 120 γρ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. κόλιανδρο σε σπόρους 1 κ.σ. κύμινο σε σπόρους 5 σκ. σκόρδο 5 μεγάλες πατάτες 2-3 κ.σ. ξίδι με ρόδι 2 κ.σ. πελτέ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για 30 πιτάκια 1 1/2 φλιτζάνι γαρίδες μικρές χωρίς κέλυφος 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑστακός ψαροκόρυζο: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι διάσταση δίνει στο πιάτο η τελική φάση, που ο σεφ αφήνει στα χέρια σας: Θα σπάσετε οι ίδιοι το ωμό αυγό (το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami