Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα (24 ώρες) 200 γρ. μπακαλιάρο 1 λεμόνι το ξύσμα 2 γρ. μαϊντανό 2 γρ. λουίζα 10 ml ελαιόλαδο Για τη σάλτσα: 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαναπέ με σολομό μαρινάτο και μπρικ, Sate σφυρίδας. Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες φρέσκου σολομού, μαρινάτου 4 φέτες μαύρο ψωμί 20 γρ. μπρικ 4 μικρά φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΩς διατηρημένα αυγά ψαριών, xαρακτηρίζoνται οι oλόκληρες ωοθήκες, ή τα απαλλαγμένα από ίνες και μεμβράνες αυγά διαφόρων ψαριών, πoυ έxoυν υποστεί επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr