Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Υλικά -2 φέτες ψαριού (Γαλέος, Μπακαλιάρος, γάδος) -2 ντομάτες κομμένες ροδέλες -1 κρεμμύδι σε ροδέλες -2-3 πατάτες ροδέλες -1/2 ματσάκι μαιντανό [...]
Πηγή: angelascook.eu/spoonΠαρακάτω παραθέτω ένα πίνακα με τις ονομασίες των ψαριών στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Λατινικά (επιστημονική ονομασία). Ελπίζω να σας φανεί[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr400 γραμμ. καβουρόψιχα 6 γαλέτες (cream crackers) 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr200 γραμ καθαρισμένα καλαμαράκια 200 γραμ καθαρισμένες σουπιές 200 γραμ καθαρισμένο χταπόδι 2 μέτρια κρεμμύδια καθαρισμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) 2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαπατζίδικο ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και σαφράν Από την πολυπολιτισμική κουζίνα μιας ακμάζουσας Σμύρνης έρχεται ένα ημιεξωτικό ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και[...]
Πηγή: pandespani.comΟ Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr400 γραμμ. καβουρόψιχα 6 γαλέτες (cream crackers) 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 400 γραμμ. καβουρόψιχα 6 γαλέτες (cream crackers) 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας τρόπος για να έχετε ένα γρήγορο νόστιμο και έλαφρύ γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ. 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το τρώμε από μικρά παιδιά από τα χέρια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grNero Wolfe: Ο μπακαλιάρος Από το φιλμ «The Nero Wolfe Cookbook»: Ο Νίρο Γουλφ είναι ένας χοντρός καλοφαγάς, καλοντυμένος, συλλέκτης ορχιδέων και αγοραφοβικός.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ½ κιλό ψάρι (τσιπούρες, γαλέο, πέρκα.) κλπ. 2 ντομάτες φρέσκες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτ. Γλ. ζάχαρη 1 ½ φλιτζανάκι λάδι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr