Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΨΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΥΛΙΚΑ: 1κιλο περιπου μπαρμπουνια μεγαλα φρεσκα Χοντρο αλάτι λαδολεμονο Για το λαδολεμονο: χυμό από 2 λεμόνια. 1 φλυτζανι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη και αν και ο καιρός δεν επιτρέπει το μπάνιο στη θάλασσα, πηγαίνουμε στη θάλασσα για ψαράκι και ουζάκι με καλή παρέα φυσικά! Τι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΠέρσι μετά τις μέρες των Χριστουγέννων, είχα γράψει για μια γεμιστή σουπιά με τυράκια . Φέτος (για σκέψου... έναν χρόνο μετά) η σουπιά μου, έγινε αποκλειστικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grαπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα "Ταβέρνα η Φλόγα" - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου Παλαμίδα ή άλλο αντίστοιχο ψάρι Υλικά Για 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ 4 καλαμαρια η’ θραψαλα 200-300γρ.το καθενα. 1 φλυτζανι ελαιολαδο 5 σπορους κάπαρη ς ένα κλαδάκι μαϊντανό 1 Λεμόνι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣΑΡΔΕΛΕΣ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΥΛΙΚΑ - 1 κιλο σαρδελες - 1 φλυτζανι ελαιόλαδο - 2 σκελιδες σκόρδο - 2 λεμονια το χυμο τους - λιγη ριγανη - λιγο δεντρολιβανο -[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΨάρια ψητά στη σχάρα - Grilled fish on the grill. Το ψάρι το φρέσκο για να το ξεχωρίσεις δεν το κοιτάς στα βράν x ια αν είναι κόκκινα η όχι όπως νομίζουν[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΕίναι σαν φετίχ του πρώιμου καλοκαιριού. Έτσι όπως αμπελόφυλλα και σαρδέλες εμφανίζονται ταυτόχρονα στους πάγκους της αγοράς, αμέσως ανάβει το φως πράσινο στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΨάρι ψητό στο φούρνο (φαγκρί) Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 35’, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ : 1 Ψάρι περίπου στα 800 γρ (φαγκρί) ½ λεμόνι[...]
Πηγή: foodtrails.grΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό μύδια, καθαρισμένα και ξεφλουδισμένα 300 γρ. σπιτική σκορδαλιά 1 φλιτζάνι μπύρα 1 φλιτζάνι αλεύρι 6 φλιτζάνια ελαιόλαδο ή άλλο λάδι για τηγάνισμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαι η δίαιτα καλά κρατεί!!!!!! Αλλά θέλει και νοστιμιά......το είπαμε αυτό!!! Ψαράκι σήμερα.....διαιτητικό εντελώς!!!! Ψημένο στο αντικολλητικό και με μια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΣυστατικά 2κοκκινόψαρα περίπου 400γρ. Λάδι Αλατοπίπερο Ρίγανη 1φλ.λευκό κρασί 4σκελ.σκόρδο ολόκληρες Μέθοδος Βήμα1 Βάζουμε τα ψάρια σε ταψί και[...]
Πηγή: zannetcooks.comγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΔιαδικασία Οι κατεψυγμένες σουπιές είναι συνήθως καθαρισμένες. Μάλιστα, στην αγορά θα βρούμε και κατεψυγμένες σουπιές με το μελάνι τους σε ξεχωριστό σακουλάκι[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.gr