Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 τσιπούρα ή 1 λαυράκι (βάρος περίπου ένα κιλό) ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες[...]
Πηγή: sidagi.grΤο μάραθο είναι το αγαπημένο μου μυριστικό-χορταρικό.Αν μου ζητούσαν να κατονομάσω τα φαγητά που προτιμώ, σίγουρα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μου θα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά συνταγής 1 κιλό λαυράκι πλυμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ½ κιλό πατάτες 180 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 ½ κιλό ψάρια καθαρισμένα (γόπες ή κολιούς ή μαρίδες ή μικρά λαβράκια) 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 φρέσκα ψάρια της μερίδας (τσιπούρα, λαβράκι ή άλλα), 6 μέτριες πατάτες σε ροδέλες πάχους 1 εκ. περίπου, ½ φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτοµα) 1 µεγάλο ψάρι (φαγκρί ή συναγρίδα ή τσιπούρα ή λαβράκι), 1 1/4 περίπου, 1 λεµόνι ο χυµός + 4 κουταλιές χυµός επιπλέον για το σερβίρισµα, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.gr