Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Βασισμένο σε συνταγή του Ηλ.Μαμαλάκη Γενικώς αγαπώ το πορτοκάλι στο φαγητό,και παρ'όλο που είχα στην αρχή μια επιφύλαξη για το συνδυασμό,στο τέλος τον βρήκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤις προάλλες η γλυκιά μας ,χρυσοχέρα και... πεντανόστιμη,' Eλενα από το Hungry for life μου αφιέρωσε μια συνταγή για Ψάρι με φασκόμηλο. Παρ'ότι δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο Σάββατο τρώμε συνήθως κάτι σε θαλασσινό,η όρεξη ζητούσε χταποδακι,οπότε... χρειαζόμαστε: 1,5-2 kg χταπόδι σε κομματια(εγώ αγοραζω κατεψυγμενο,τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜέσα στην κρεατοφαγία των ημερών νομίζω ότι χρειάζεται και ένα ψαρικό διάλειμμα. Τη συγκεκριμένη συνταγή την ονομάζω ισπανική γιατί την έχω δει στην ισπανική[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...και όχι μόνο...μα επισης,αρωματισμενο με μαραθόσπορο και πορτοκαλι. Το Σάββατο,όπως ισως σας εχω ξαναπεί,είναι συνηθως η μερα που τρώμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑφου πλησιαζουμε στην εθνικη μας γιορτη,οπου ο βακαλαος επιβαλλεται ας τηρησουμε την παραδοση με μια οχι και τοσο παραδοσιακη συνταγη,μα είναι... ...σπεσιαλιτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΙδου και η Νο 2 συνταγη! Πιο συμβατικη και πιο κοντα στα γουστα πολλων,ιδιαιτερα αν καποιος αφαιρεσει τα μανιταρια και αλλαξει τη βοτκα με λιγο ασπρο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜη με πάρετε με τις πέτρες! Σήμερα σκέφτηκα να μετουσιώσω ένα πικάντικο μεζέ των μεζεδοπωλείων σε κύριο φαγητό. Το έμπνεύστηκα και το έφτιαξα για πρώτη φορά.[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παραλλαγή της αγαπημένης μου τηγανόσουπας του navarino ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φιλέτο πέρκας 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Έτσι λαχταριστή που φαίνεται είναι αλήθεια ότι σχηματίζει κάποιος την εικόνα ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο φαγητό. Λάθος! Στις ταβέρνες μπροκώνουν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: ψηφίσαντες και μη ψηφίσαντες ...ευφράνθητι!!! Σήμερα σας ετοίμασα ένα πεντανόστιμο και πολύ ελαφρύ έδεσμα και μάλιστα by accident που λέμε και στα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜε ένα κλικ έχετε μεγέθυνση της φωτογραφίας Σημείωση: Πολλές φορές τα νοστιμότερα φαγητά γίνονται με εμπνεύσεις της στιγμής και ανάλογα με τα υλικά που έχουμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ τσιπούρα είναι ιχθυοτροφείου. Οι χρωματιστές πιπεριές είναι από αυτές τις μακρόστενες κομμένες σε φέτες, όχι από τις χοντρόσαρκες που εκτός και από ακριβές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑυτό το πιάτο το ετοιμάζω από τα φοιτητικά χρόνια στου Ζωγράφου, για καλοκαιρινή ευχαρίστηση. Φυσικά βάζουμε και σαρδελίτσα κι ό,τι άλλο ψάρι γουστάρουμε. Το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜιλάμε για μικρές γαριδούλες του Αιγαίου που γίνονται ένα νόστιμο κι ορεκτικό μεζεδάκι με τα χρώματα του φθινοπώρου, εξ'ου και το όνομα :) (συν τα αρωματικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr