παιδακια αρνισια στο φουρνο αργυρω | παντζάρια σαλάτα αργυρώ | ρολακια κοτοπουλου στο φουρνο | γαλλικο τοστ ακης | ντιπ γιαουρτιου για κριτσινια | κυπριακη σεφταλια | χοιρινη τηγανια με πρασο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις μπασματι μοσχαρι κολοκυθακι

Βρέθηκαν 81 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο[...]

Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλαμαρέτι με μύδια, ρόκα, ντοματίvια και[...]

Καλαμαρέτι με μύδια, ρόκα, ντοματίvια και φλούδες παρμεζάνας: Eστιατόριο Da Lυ, σεφ Cerbo Ciro Υλικά (για 4 άτομα) 400 γρ. καλαμαρέτι ή ριγκατόνι 1.500 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βενετσιάνικο ριζότο με σπαράγγια και καραβίδες

Από το βιβλίο «Βενετία» της Τέσσας Κύρου , Εκδ . Τερζόπουλος Υλικά 14-16 καραβίδες 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης Ελαιόλαδο 1/2 κρεμμυδάκι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΤΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ[...]

Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Ριζότο με παντζάρια και μεθυσμένες γαριδούλες

Καλή σας μέρα! Ένα ριζότο κατακόκκινο, του πάθους με νοστιμιά απίστευτη! Ένα ριζότο που γαρνιρισμένο με τη ρόκα και τις μικρές, κομψές, μεθυσμένες γαριδούλες[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Fettuccine Alfredo with smoked salmon/Ζυμαρικά[...]

A simply delicious pasta dish today, colourful and flavourful!! My men were thrilled, especially because I made an extra effort to "decorate" their plates[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Barilla Mafaldine με πέστο ρόκας και γαρίδες

Το μυστικό σε αυτή τη συνταγή είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ των γεύσεων του πέστο ρόκας και των κουκουναριών από τη μια και των γαρίδων που έχετε σοτάρει στο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ

Υλικά (4) : 250 γρ. φρέσκο κρέας αστακού 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. παχιά κρέμα 2 κουταλάκια σκόρδο 2/3 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 4 κουταλιές σχοινόπρασο[...]

Πηγή: yumyum.gr
Μπακαλιάρος με κρούστα pesto αντζούγιας -[...]

23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Ψάρια ψητά με πέστο φρέσκων μυρωδικών

Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy