Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 81 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλαμαρέτι με μύδια, ρόκα, ντοματίvια και φλούδες παρμεζάνας: Eστιατόριο Da Lυ, σεφ Cerbo Ciro Υλικά (για 4 άτομα) 400 γρ. καλαμαρέτι ή ριγκατόνι 1.500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό το βιβλίο «Βενετία» της Τέσσας Κύρου , Εκδ . Τερζόπουλος Υλικά 14-16 καραβίδες 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης Ελαιόλαδο 1/2 κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ένα ριζότο κατακόκκινο, του πάθους με νοστιμιά απίστευτη! Ένα ριζότο που γαρνιρισμένο με τη ρόκα και τις μικρές, κομψές, μεθυσμένες γαριδούλες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grA simply delicious pasta dish today, colourful and flavourful!! My men were thrilled, especially because I made an extra effort to "decorate" their plates[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο μυστικό σε αυτή τη συνταγή είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ των γεύσεων του πέστο ρόκας και των κουκουναριών από τη μια και των γαρίδων που έχετε σοτάρει στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4) : 250 γρ. φρέσκο κρέας αστακού 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. παχιά κρέμα 2 κουταλάκια σκόρδο 2/3 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 4 κουταλιές σχοινόπρασο[...]
Πηγή: yumyum.gr23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr