Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 3 ντομάτες τριμμένες μια χουφτίτσα μαϊντανό ψιλοκομμένο 250 γρ. γαρίδες Νο 60 (αποφλοιωμένες,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη σάλτσα με τις γαρίδες 1 κιλό γαρίδες μεγάλες και καθαρισμένες τελείως από το κέλυφος (Τα κεφάλια τα κρατάμε) 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό γαρίδες μέτριες προς μεγάλες καθαρισμένες από το κέλυφος και τα κεφάλια (Τα κεφάλια τα κρατάμε και τα βράζουμε με μια κούπα νερό για 10 λεπτά) 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο χταποδάκι βρισκόταν στην κατάψυξη και περίμενε να γίνει αυτή η σπουδαία σε νοστιμιά μακαρονάδα. Χωρίς μπαχαρικά και άλλα αρώματα για να μπορέσει να[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr