Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (6-8 μερίδες) : 225 γρ. κοχύλια, πένες ή άλλο μεσαίου μεγέθους ζυμαρικό 6 κουταλιές ελαιόλαδο 2 φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα σολομού των 225 γρ. βρασμένα[...]
Πηγή: yumyum.gr1 μεγάλο αγγούρι 1 μάνγκο 32 μικρές γαρίδες καθαρισμένες 4 κουταλιές ελαιόλαδο Χυμό από ένα λεμόνι Αλάτι Φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι Σε ένα μαντολίνο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣαλάτες υπάρχουν πολλές, σαν και αυτή καμία. Συνταγή : Ιωάννα Θεωδωράκη Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Ημέρα προβολής :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥγιεινό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο έτοιμο σε 20 λεπτά. Υλικά τορτίγιες 1 μαρούλι 300 γρ. σολομό 1 μάνγκο 1 αβοκάντο 1/3 αγγουριού λίγο κόλιανδρο 1 κόκκινη[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 μαρούλι 300 γρ. σολομό 1 μάνγκο 1 αβοκάντο 1/3 αγγουριού λίγο κόλιανδρο 1 κόκκινη πιπεριά chilli 1 lime λίγη μαγιονέζα λάδι για το τηγάνισμα (εγώ προτιμώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.com