Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
photo: Νίκος Μορόπουλος Στις ΗΠΑ και την Αυστραλία είναι διαδεδομένη μια κατηγορία πιάτων που συνδυάζουν ψάρια ή θαλασσινά με κρεατικά. Η κατηγορία έχει την[...]
Πηγή: bostanistas.grΦαγητά που θα σας λύσουν τα χέρια σε μέρες νηστείας και όχι μόνο. Το καλοκαιράκι με ουζάκι στη βεράντα με την οικογένεια ή με φίλους πάντα είναι ευπρόσδεκτα.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα ξεχωριστό ριζότο για ιδιαίτερες στιγμές. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 50[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 2-4 άτομα 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 2 φλιτζάνια τσαγιού βρασμένο αστακό 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους 1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι 1[...]
Πηγή: sidagi.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην συνταγή αυτή την "αντεγραψα" από μικρό ιταλικό εστιατοριο, σαν "Le sette note". Είναι οικονομική, απλή στην παρασκευή της και τη σερβίρω πάντα μαζί με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα πολύ νόστιμο σαρακοστιανό (κι όχι μόνο) πιάτο, που είναι εύκολο και χορταστικό. Υλικά: 2-3 σουπιές καθαρισμένες 7-8 πατάτες μέτριες σε[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΈνα από τα πιο κλασικά παρεΐστικα ελληνικά πιάτα φεύγει από το σαγανάκι και προσγειώνεται στην πίτσα. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury 6 γαρίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα Για το ριζότο 300 γρ. ρύζι αρμπόριο, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, 200 γρ. μανιτάρια του δάσους, κομμένα φέτες, 50 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com