Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
ΥΛΙΚΑ: 0,5 κιλά σπαγγέτι 2 κιλά κατεψυγμένα μύδια 5 σκελίδες σκόρδο 1 πράσσο 1 κρεμμύδι 2 - 3 αντζούγιες αλατοπίπερο ελαιόλαδο 2 κονσέρβες ντομάτα 2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές σταφίδες σουλτανίνες 350 γρ σαρδέλες φρέσκες ή 2 κονσέρβες 2 βολβοί φινόκιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κιλό τομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και κομμένες 3 κουταλιές κάπαρη 2 κουταλιές φιλέτα αντσούγας κομμένα 1[...]
Πηγή: yumyum.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπαγγέτι Διαφημίσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 / 4 φλιτζανιού κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους 6 σκελίδες[...]
Πηγή: toarkoudi.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια φιλέτο ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα, σύνολο 700 γρ. περίπου), 2 κουταλιές (περίπου) αλεύρι, 4 φιλετάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 6 κομμάτια φιλέτο ψαριού 180 γρ. περίπου το καθένα, χωρίς πέτσα (πέρκα ή παγκάσιος ή άλλο), 6 φιλετάκια αντσούγιας το καθένα κομμένο στα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 μεριδιάρικες φέτες ψαριού, γύρω στα 200 - 250 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 6 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία παραλλαγή του νοστιμότατου ουζομεζέ με το σκόρδο να τον απογειώνει. Ό,τι πρέπει για τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες. Παραλλαγή συνταγής από τη Λιγουρία[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1κιλό γαύρο 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε ροδέλες 2 λεμόνια (χυμό) 4 κουτ. της σούπας φρέσκο μαιντανό[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΣήμερα προτείνω μία συνταγή από την όχι και τόσο μακρινή μας Κορσική . Υλικά 1 κ.μπαρμπούνια 6 αντζούγιες σε λάδι 1-2 κ.σ.πελτές τομάτας 3-4 σκελ.σκόρδο 2[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Συνηθως οι συνταγες μιλανε για "καλαμαρια γεμιστα". Εδω ομως ειχαμε μια εξαιρετικη περιπτωση, καθως ο ψαρας της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό σουπιές 1 κιλό σπανάκι 1/2 κούπα ελαιόλαδο 2 πράσα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 300 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ξερό κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html