Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Μέρες που είναι είπα να βάλω κι ένα επετειακό πιάτο!! Παραδοσιακά στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, υπήρχε πάντα μπακαλιάρος παστός τηγανιτός μετά σκορδαλέας.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 8 γαρίδες γάμπαρη 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 4 καρότα 1 σέλινο Ξύσμα από 4 μοσχολέμονα 16 σπαράγγια Τζίντζερ (1 μικρή ρίζα) Βούτυρο αγελάδος 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Με τη λέξη θαλασσινά εννοούμε τόσο οστρακόδερμα (π.χ. γαρίδες) όσο και μαλάκια (π.χ. καλαμάρια). Από τα[...]
Πηγή: foodtrails.gr