Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Η Κική λέει ότι αυτό το φαγητό εκτός απο το ότι είναι πολύ νόστιμο είναι και πολύ εξυπηρετικό....χρειαζόμαστε μόνο μιά κατσαρόλα !!!...καλό ε? Ψιλοκόβουμε ένα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΦιλέτο ψαριού με φασόλια και βλίτα Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος:15’, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ : 4 φιλέτα ψαριών (γλώσσα, πέρκα ή[...]
Πηγή: foodtrails.gr1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 20 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, χωρισμένο σε 2 μέρη 1 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι, ή 200 ml ξηρό λευκό κρασί 200 ml[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία πέρκα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Όχι δηλαδή ότι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 2 κιλά φρέσκια πέρκα, φιλεταρισμένη ή οποιοδήποτε άλλο φιλέτο ψαριού (π.χ. μπακαλιάρος, παγκάσιους κ.ά.) Για το χυλό 1 ποτήρι αλεύρι, 2 ποτήρια νερό, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ συνταγή προέκυψε τυχαία όταν κάποια στιγμή ήθελα να κάνω απόψυξη στη κατάψυξη και ανακάλυψα δυο πράγματα που θα ξεπάγωναν και θα χάλαγαν:Ένα φιλέτο πέρκας[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή με δυο μαλλον παράτερα υλικά, "έφαγα" πολύ δούλεμα απο φίλους όταν είπα τι έφτιαξα, αλλα απο τότε μου το ζητάνε όλο και συχνότερα.... Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨάρι στον ατμό με φρέσκα αρωματικά για 4-6 μερίδες Υλικά 4 φιλέτα ψαριού (σφυρίδα, συναγρίδα ή πέρκα) 3 καρότα 400 γραμμάρια φρέσκα φασολάκια 2 ξερά[...]
Πηγή: greekouzina.gr