Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 141 συνταγές
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα λαχταριστό φαγητό για σας που σας αρέσει το χταποδάκι. Ειδικά στις μέρες της νηστείας, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέρα. Υλικά: 1[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤο κοκκινόψαρο δεν δίνει μόνο ωραία σούπα, αλλά γίνεται επίσης πολύ νόστιμο μαγειρεμένο στον φούρνο με λαχανικά. Απολαμβάνουμε έτσι ένα χορταστικό φαγάκι, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4 πέστροφες μεσαίου μεγέθους 200 γρ. άπαχο ζαμπόν 2 χοντρά πράσα 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 3 σκελίδες σκόρδου 1/2 κουταλάκι πάπρικα 1 φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μέτριες (ή άλλα μεγαλούτσικα ψάρια, όπως λαβράκια, σκάροι, λυθρίνια) τσιπούρες 2 ξερά κρεμμύδια (σε ροδέλες) μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο ή θυμάρι λίγη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε τα μαριδάκια από τα κεφάλια τους και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΞέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚαθημερινό φαγάκι σήμερα, κι ας έρχεται αύριο Κυριακή. Μετά από την κρεοφαγία των προηγούμενων ημερών, την τελευταία εβδομάδα είπαμε τα φαγητά μας να είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛατρεύετε το ψάρι αλλά σιχαίνεστε το καθάρισμά του και πολύ περισσότερο το καθάρισμα της κουζίνας και των σκευών που θα το μαγειρέψετε; Έχω ένα τρόπο που μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr