Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
1 πακέτο λιγκουίνι (500γρ.) 750γρ. μύδια 500γρ. θράψαλα 350γρ. γαρίδες 1 μικρή κόκκινη καυτερή πιπεριά (τσούσκα) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grΟ πιο συνηθισμένος τρόπος για να μαγειρεύσουμε τα μύδια είναι πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια ταιριάζουν πολύ γευστικά και συνθέτουν ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. πένες 1 μεγάλο ματσάκι φύλλα δυόσμου (περίπου 100 γρ.) 4 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 500 γρ. γαρίδες μικρές[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά Σπαγγέτι 1/2 κιλό Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες αποφλοιωμένες 2 κουτιά Πιπεριά κόκκινη καυτερή 1 μικρή Καλαμάρια 200 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαιρός να βάλουμε και κανα φαί της προκοπής ε? Καλά τα λουλούδια αλλά απο αυτά δεν χορταινει κανείς. Η οικογένεια μου λατρεύει το ψάρι. Ο καθένας φυσικά έχει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝτομάτες Κρεμμύδια ξερά Κολοκυθάκια Μαϊντανός Σκόρδο Βούτυρο Ελαιόλαδο Ντέμι γλας Δάφνη Αλάτι Πιπέρι Ζωμός από γαρίδες Αφού καθαρίζουμε τις γαρίδες, βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕύκολη και νόστιμη συνταγή με σολομό, για τραπέζι και όχι μόνο! Τι χρειαζόμαστε: 4 φέτες σολομός 2 κ.σ.βούτυρο 3 κ.σ. βότκα ή άσπρο ξηρό κρασί ½ φλυτζάνι νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝτομάτες Κρεμμύδια ξερά Κολοκυθάκια Μαϊντανός Σκόρδο Βούτυρο Ελαιόλαδο Ντέμι γλας Δάφνη Αλάτι Πιπέρι Ζωμός από γαρίδες Αφού καθαρίζουμε τις γαρίδες, βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 200γρ σπαγγετινι 4 μεγαλες μελιτζανες 500γρ μυδια ψιχα (κατεψυγμ) 2 σκελιδ σκορδο 4 κ σουπας μαιντανο ψιλοκομμενο λαδι 6 κουτ σουπας(για τη σαλτσα)[...]
Πηγή: greekmasa.grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΝα ακόμα μία εκδοχή για φιλέτο σολομού που όχι μόνο δεν έχει βαριά μυρωδιά, αλλά μοσχομυρίζει κιόλας. Απο περιοδικό την είδα και την έφτιαξα και παραδόξως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr2 Φιλέτα γλώσσας 2 Μελιτζάνες φρέσκιες 2 Καρότα 1 Ρέβα μακρουλή 2 Κολοκύθια 1 Σέλερυ 200 ml Ζωμό ψαριού 1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένο 2 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 1 κιλό καλαμαράκια ολόκληρα με την κεφαλή, 300γρ. πουργούρι Lisko, 1 φλ. κράσι λευκό, 3 ντομάτες κόκκινες τριμμένες, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 κιλό γαρίδες 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1/2 φλ. ελαιολαδο 2 σκελιδες σκορδο 2 φλ. ντοματες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε καρεδάκι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓιάννης Λουκάκος , Σεφ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για τα καλαμάρια: Γεμίζουμε τα καλαμάρια με τη γέμιση του πλιγουριού Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες, ώστε να μη χυθεί η[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤο χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα. Με[...]
Πηγή: caruso.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Με τη λέξη θαλασσινά εννοούμε τόσο οστρακόδερμα (π.χ. γαρίδες) όσο και μαλάκια (π.χ. καλαμάρια). Από τα[...]
Πηγή: foodtrails.gr