Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Η ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπακαλιαρομπουκιές που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης Μαρτίου και με[...]
Πηγή: caruso.grΣυνταγή αφιερωμένη στο στήριγμά μου, τη Sophie μου, που λατρεύει τα μύδια Τα αχνιστά μύδια στη διεθνή κουζίνα έχουν ως απόλυτη συνταγή αναφοράς τα Μύδια[...]
Πηγή: caruso.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αν θέλετε να ελαφρύνετε λίγο τα τηγανητά ένας ωραίος συνδυασμός γεύσεων και θρεπτικών στοιχείων είναι τα βραστά λαχανικά για συνοδεία. Στο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 150 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι 100γρ σιμιγδάλι 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το σολομό 500 γρ. σολομό Ψίχουλα ψωμιού 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κρεμμύδι 2 κ.σ. μαϊντανό 2 κ.σ. μαγιονέζα Χυμό και ξύσμα από λάιμ 1 κ.γ. μουστάρδα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη sauce tartar 100 γρ. αγγουράκι τουρσί 300[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μύδια καθαρισμένα -1 κουτ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας καρότο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας σέλινο ψιλοκομμένο -1 κουτ.[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΟ φρέσκος ή κατεψυγμένος ακέφαλος βακαλάος, τα μπακαλούδια, όπως τα ᾿λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο ψάρι. Επειδή δεν έχει πολλά κόκκαλα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά Γλώσσες φιλέτο 8 τεμ κατεψυγμένες Σκόρδο 3 σκελίδες Κάπαρη 50 γρ ψιλοκομμένη Ψωμί του τόστ 6 φέτες Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Μαϊιντανός 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 φύλλο μπακαλιάρο παστό 2-3 φέτες ξερό ψωμί 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φλυτζάνι αλέυρι 1/2 ποτήρι μπίρα μαιντανό άνηθο μουστάρδα πιπέρι λίγο αλάτι λάδι για[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠάνω στην τρεχάλα μου, αρκετές φορές τυχαίνει να ανακαλύψω στον καταψύκτη υλικά που έχω βάλει και απλώς δεν τα θυμόμουνα. Έτσι λοιπόν προχθές μέσα στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια να ετοιμάσετε αυτό το ζωμό καλύτερα θα ήταν να ξέρετε πως φιλετάρετε ένα ψάρι διαφορετικά θα πρέπει να το κάνετε με ολόκληρα ψάρια. Α΄ τρόπος - Με[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜην μου πείτε ότι δεν σας ιντριγκάρει η φωτογραφία από μόνη της! Απολαυστικό πιάτο για ψαγμένους γευσιγνώστες! Κι όμως έιναι απλούστατο! Θα πάρετε το φιλέτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑν και δεν είμαι οπαδός των ψαρικών. δεν λέω όχι σε φιλέτο γλώσσας. Υλικά: Φιλέτα γλώσσας Αλάτι Πιπέρι Κόλιανδρο αποξηραμένο Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΣυστατικά 8μπαρμπούνια Αλεύρι Αλάτι χοντρό Πάπρικα 4κ.σ.μαγιονέζα 2κ.γλ.μουστάρδα πικάντικη Λάδι για το τηγάνισμα 1κ.σ.χυμό λεμονιού 1μικρό κρεμμύδι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΦιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια την σος Μαγιονέζα σκόρδου 1/2 Κούπα τσαγιού μαγιονέζα 1 Σκελίδα σκόρδο 1/8 Κουταλάκι του γλυκού πάπρικα\ Για τον σολωμό 1/2 Κούπα του τσαγιού κουςκους 2/3[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤραγανά «δαχτυλάκια» γαύρου που θα λατρέψουν τα παιδιά. Συνταγή : Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.gr