Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 156 συνταγές
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ, Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά καρυδάτη! Η παραδοσιακή νοστιμιά..., Μπακαλιάρος σκορδαλιά, Μπακαλιάρος και σκορδαλιά !!!, Μπακαλιάρος με το πιο τραγανό κουρκούτι και σκορδαλιά | Συνταγή | Argiro.gr, Μπακαλιάρος και σκορδαλιά !!!
Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ όρος της γαλλικής κουζίνας «a la meuniere» (της μυλωνούς) χρησιμοποιείται για οτιδήποτε αλευρώνεται πριν τηγανιστεί, στο βούτυρο – διαδικασία που απαιτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1/2 κιλό φρέσκιες γαρίδες αλάτι σκόρδο λιωμένο μαϊντανός, κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε γάλα 2 αυγά 1/2 κουταλιά τις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 20 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, χωρισμένο σε 2 μέρη 1 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι, ή 200 ml ξηρό λευκό κρασί 200 ml[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 3 αυγά Λίγο αλάτι 75γρ. Αλεύρι Μπέικιν στην μύτη του μαχαιριού 150μλ. Γάλα 5 κουτ. Σούπας σόδα (όχι την σκόνη, αυτήν που πίνουμε) 2 κουτ. Σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΜακαρονάδα με τόνο, πιπεριά και κάπαρη. Τι χρειαζόμαστε: 500 gr βίδες ή φιογκάκια 2 κονσέρβες τόνου σε νερό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πορτοκαλί[...]
Πηγή: cookpad.com/grTραγανές μπουκίτσες γαρίδας σε αρωματικό λεμονάτο dip. Λαχταριστή συνταγή finger food για να κάνεις ένα funky cocktail party! Εύκολη 30 Λεπτά 4+μερίδες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 500 gr πέννες ή κοχύλια (ή δικής σας προτίμησης pasta) 1 κρεμμύδι μικρό 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου 1 πακετάκι καβούρι απομίμηση (σουρίμι) Λίγο πατέ από τόνο[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάζει επιρροές από διαφορετικές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 20 γρ, γαρίδες καθαρισμένες και κομμένες σε κομματάκια 2 κσ βούτυρο 3 κσ αλεύρι 1/2 φλ γάλα 1/2 φλ μοτσαρέλα τριμμένη 1/2 κγ αλάτι 1/2 κγ[...]
Πηγή: greekmasa.grΙδού πώς ένας παραδοσιακός αγαπημένος μεζές του ούζου φλερτάρει ακόμη περισσότερο μαζί του, χάρη στο καυτερό κουρκούτι που τον ντύνει. Υλικά ½ κιλό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 800 γρ μπακαλιάρος 1 αυγό, 110 γρ αλεύρι, 60 γρ βούτυρο, μαϊντανός, μισό λίτρο γάλα, αλάτι, πιπέρι, λάδι για τηγάνι, 1 φύλλο δάφνης Εκτέλεση Βάλτε τον[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr