Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 84 συνταγές
Η κρέμα ντομάτας είναι μία κλασσική συνταγή της διεθνούς κουζίνας, ελάχιστα γνωστή όμως στην Ελλάδα (αλλά και στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή Μεσόγειο, ίσως επειδή[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (6-8 μερίδες) : 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες 2 κουταλάκια κολίαντρο αλεσμένο 1 κουταλάκι κουρκούμη 1[...]
Πηγή: yumyum.grΚΡΕΠΕΣ: 125 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 350 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά ηλιέλαιο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ: 675[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ όρος της γαλλικής κουζίνας «a la meuniere» (της μυλωνούς) χρησιμοποιείται για οτιδήποτε αλευρώνεται πριν τηγανιστεί, στο βούτυρο – διαδικασία που απαιτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Λήμνος, η "ανεμόεσσα" κατά τον Όμηρο, η νήσος του Ηφαίστου με τους πολλούς ανέμους, είναι ένα πανέμορφο νησί του Βορείου Αιγαίου, γνωστή από την αρχαιότητα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ συνταγή αυτή δόθηκε στα πλαίσια της ραδιοφωνικής εκπομπής που κάνω παρέα με το Λεωνίδα, η οποία ονομάζεται "Κουζινομπερδέματα" και ακούγεται κάθε Σάββατο,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά 500 gr πέννες ή κοχύλια (ή δικής σας προτίμησης pasta) 1 κρεμμύδι μικρό 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου 1 πακετάκι καβούρι απομίμηση (σουρίμι) Λίγο πατέ από τόνο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ σούπα αυτή έχει αμερικάνικη καταγωγή και... παρ' όλο που ίσως να φαίνεται λίγο 'περίεργη' για τα ελληνικά γούστα, τελικά... είναι πολύ νόστιμη! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiTραγανές μπουκίτσες γαρίδας σε αρωματικό λεμονάτο dip. Λαχταριστή συνταγή finger food για να κάνεις ένα funky cocktail party! Εύκολη 30 Λεπτά 4+μερίδες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάζει επιρροές από διαφορετικές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 20 γρ, γαρίδες καθαρισμένες και κομμένες σε κομματάκια 2 κσ βούτυρο 3 κσ αλεύρι 1/2 φλ γάλα 1/2 φλ μοτσαρέλα τριμμένη 1/2 κγ αλάτι 1/2 κγ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 12-15 τεμάχια: Για τις κροκέτες: 250 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου καλά ξαρμυρισμένο (για 36-48 ώρες σε νερό το οποίο αλλάζουμε ενδιάμεσα κάθε 8[...]
Πηγή: easykuzina.grΙδού πώς ένας παραδοσιακός αγαπημένος μεζές του ούζου φλερτάρει ακόμη περισσότερο μαζί του, χάρη στο καυτερό κουρκούτι που τον ντύνει. Υλικά ½ κιλό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com