Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Για 2-4 άτομα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κρεμμύδι Αλάτι, πιπέρι 1 κιλό πλυμένα βλίτα ή ραδίκια ή σπανάκι 100 γραμμάρια τυρί φέτα Εκτέλεση Σε μια[...]
Πηγή: sidagi.grΜια ξεχωριστή πρόταση για το τραπέζι σας Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 2-4 άτομα 1 φέτα ψωμί τοστ κομμένη σε κυβάκια 1/2 φλ2τζάνι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία φανταστική σαλάτα για το γιορτινό σας τραπέζι ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 1 ματσ. ραδίκια 1 ματσ. καυκαλήθρες 1 ματσ. μυρώνια 1 ματσ. μάραθο 1 ματσ. σέσκουλο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 275 γρ. κριθαράκι 1/3 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός κομμένος 1/3 φλιτζ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη 1/2 φλιτζ. τομάτες λιαστές με στραγγισμένο[...]
Πηγή: yumyum.grΜπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες τις εποχές του χρόνου χάρη σε θερμοκήπια και ορμόνες, αλλά αν θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας να είναι[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΗ πιο κατάλληλη εποχή εδώ στο νησί για να χαρεί κάποιος την φύση , είναι αυτή που διανύουμε. Τα χωράφια ανθισμένα , τα άγρια χόρτα του βουνού σε αφθονία,[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΔεν είναι απαραίτητο να τα βράσεις... Είναι απολασυτικά και ως ωμή σαλάτα! Με ένα ντρέσινγκ από ροκφόρ που "κολάζει", τραγανό κρουτόν και πολύ λίγες θερμίδες![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίναι γνωστή και πολυσυζητημένη σε τούτο εδώ το blog η αγάπη των κρητικών για τα χόρτα παντός είδους. Αγαπάμε τις πρασινάδες ωμές και βραστές και κάθε εποχή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ 1 μαρούλι 100 γραμ. σταμναγκάθι 100 γραμ. αντίδι 100 γραμ. ραδίκα ιταλική μόνο τα φύλλα 100 γραμμ. ραδίκι άγριο ελαιόλαδο αλάτι λεμόνι ή ξύδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φέτα ψωμί τοστ κομμένη σε κυβάκια 1/2 φλ2τζάνι συν 2 με 3 κουταλιές της σούπας γάλα 1/2 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλιτζανιού[...]
Πηγή: sidagi.grΣυστατικά 6αυγά χτυπημένα Λάδι για το ταψί Αλατοπίπερο 1φλ.φέτα θρυμματισμένη 1φλ.ιταλικά ραδίκια ζεματισμένα και κομμένα 1/2φλ.αρακάς βρασμένος [...]
Πηγή: zannetcooks.comΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στα χορταρικά, γι΄ αυτό και τα φτιάχνω συχνά, είτε σαν βραστή σαλάτα, είτε σε πίτες και πιτάκια, είτε με διάφορους άλλους τρόπους.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑρχικά θεώρησα αστεία την ιδέα να γράψω μια "συνταγή" για βραστά χόρτα.. Ομως τελικά πείστηκα ότι δεν είναι αυτονόητο ότι ξέρουν όλοι πως φτιάχνονται...ιδού[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΔεν μπορώ να φάω ψάρι με άλλη σαλάτα! Μόνο με χόρτα. Τα χόρτα μ΄αρέσουν πολύ, ιδιαίτερα αν είναι πικρούτσικα. Συχνά τα τρώω μόνο με τυρί φέτα και φρέσκο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠολύχρωμη σαλάτα Τι χρειαζόμαστε: Μαρούλι αντίδι παπούλες άγρια ραδίκια σελινόριζα φινόκιο ραπανάκι καρότα κουνουπίδι κόκκινη πιπεριά κίτρινη πιπεριά αβοκάντο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια αυτούς που τους αρέσουν τα πικρά χόρτα. Τι χρειαζόμαστε: 1 μαρούλι 100 γρ. σταμναγκάθι 100 γρ. ραδίκι 100 γρ. αντίδι 100 γρ. ιταλική ραδίκα μόνο τα φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γρ αγρια χορτα 700 γρ μανιταρια 1 κρεμυδι μετριο η κρεμυδακια φρεσκα 1 σκελιδα σκορδο(την αφαιρω μετα) 1/2 φλυτζανακι ελαιολαδο 1 ντοματα σε κυβακια ανιθο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑυτή την εποχή η εξοχή έχει γεμίσει από το νόστιμο αυτό χορταράκι. Εμείς μαζέψαμε αρκετές. Τις μισές τις βράσαμε και τις φάγαμε ως σαλάτα συνοδεύοντας ψαράκια[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr500 γρ. χόρτα της αρεσκείας μας, καθαρισμένα, πλυμένα και ψιλοκομμένα (ζωχοί, ραδίκια, ήμερα, ό,τι χορταρικό βρούμε ή μας αρέσει) 1/2 ματσάκι άνηθο (χωρίς τα[...]
Πηγή: gastronomos.grΤι καλύτερο μετά την κρεατοφαγία τις Κυριακής του Πάσχα από ένα ψάρι. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr