Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γρ. τριβέλι ΗΛΙΟΣ 200 γρ. λουκάνικο κοτόπουλο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ 8 λευκά μανιτάρια 40 ml. μπράντι 50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο 2 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί 4[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό τόνος 1 κιλό παντζάρια 2 τεμ. φρέσκα κρεμμυδάκια 2 τεμ. λεμόνια 150 ml. ελαιόλαδο 1κ.τ.γ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι λίγο αλεύρι ηλιέλαιο για[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 Φιλέτα γλώσσας 250 γρ. φιλέτο σολομού 250 γρ. φιλέτα πεσκαντρίτσας αλάτι πιπέρι 30 ml. χυμό λάιμ 30 γρ. βούτυρο Αρκετά φύλλα μαρουλιού ή άλλης[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τα φύλλα wonton 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αβγό Μισό κουταλάκι αλάτι 1/3 κούπας νερό Για τη γέμιση 1 καρότο ½ φινόκιο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 2 μπαγκέτες Μύδια 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι, φινόκιο και ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης Μαύρο πιπέρι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια την σαλάτα Μαρούλι 50 γρ., Γαλλική σαλάτα 50 γρ., Φρέσκο κρεμμύδι 1 τμχ, Αντζούγιες 4 φιλλέτα, Σικορε 30 γρ., Αλάτι, Πιπέρι Υλικά touille Παρμεζάνα 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την σαλάτα Μαρούλι 50 γρ., Γαλλική σαλάτα 50 γρ., Φρέσκο κρεμμύδι 1 τμχ, Αντζούγιες 4 φιλλέτα, Σικορε 30 γρ., Αλάτι, Πιπέρι Υλικά touille Παρμεζάνα 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 1 μεγάλο αβγό 1 κουταλάκι σάλτσα worcestershire 3 κουταλιές χυμό λεμονιού 1 μικρή σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1 πρέζα αλάτι ½ κουταλάκι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΓια την σαλάτα 50 γρ. Μαρούλι, 50 γρ. Γαλλική σαλάτα, 1 τμχ Φρέσκο κρεμμύδι, 4 φιλέτα Αντζούγιες, 30 γρ. Σικορε, Αλάτι ο.χ, Πιπέρι ο.χ Υλικά touille 120 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr120 γρ. λυκοτρίβολο (ή άλλη πράσινη σαλάτα) 3 στελέχη σέλερι 1 γκρέιπφρουτ 30 ml. χυμό λεμόνι ζάχαρη 100 ml. ηλιέλαιο 100 γρ. βρασμένες μικρές γαρίδες [...]
Πηγή: ucook.gr/cookDip φέτας με φρέσκα αρώματα δυόσμου και βασιλικού και Dip τόνου Dip φέτας με φρέσκα αρώματα δυόσμου και βασιλικού και Dip τόνου Τα dips είναι μιά πολύ γευστική[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΥπάρχουν πιάτα που φιλοδοξείς να μαγειρέψεις, πιάτα που δεν είσαι αρκετά θαρραλέος να προσπαθήσεις και πιάτα που σε φοβίζουν. Κι έπειτα υπάρχουν κάποια άλλα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: 6 Αυγό(ά) 1 κουτ. σουπ. Ζωμός Ψαριού 2 κουτ. σουπ. μαλακιά μαύρη Ζάχαρη 1 κουτ. σουπ. Ηλιέλαιο 1 κουτ. σουπ. φρεσκοτριμμένη Τζίντζερ 175 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr