Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Οι μαραθοκεφτέδες είναι οι κεφτέδες της άνοιξης και του καλοκαιριού, όπου βρίσκουμε άφθονο τον μάραθο. Ο μάραθος έχει πολύ πιο έντονη μυρωδιά από τον άνηθο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά 1 φλιτζάνι. ξινόγαλα ή αριάνι 1 κουταλιά μαργαρίνη ανάλατη λιωμένη ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 1 ασπράδι αβγού 1 καρότο τριμμένα σε λεπτό τρίφτη 2[...]
Πηγή: icookgreek.com2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα (περίπου ½ κιλό) 3-4 αυγά ½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος 2 φέτες ψωμιού (ψίχα μόνο) λίγο αλεύρι 1 κ.γ. σόδα φαγητού αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cooklos.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα μας απασχολήσει το εξής: "Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;" ένα φιλοσοφικό ερώτημα τόσο παλιό όσο και κάποιοι 'Ελληνες αρχαίοι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚάθε πράγμα στον καιρό του... Η καλή ντομάτα (και ο κολιός) τον Αύγουστο... Τα μελωμένα σύκα τον Σεπτέμβρη... Τα καλά λεμόνια τον Απρίλη... Ε, και το πιο γλυκό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά 1 φλιτζάνι. ξινόγαλα ή αριάνι 1 κουταλιά μαργαρίνη ανάλατη λιωμένη ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 1 ασπράδι αβγού 1 καρότο τριμμένα σε λεπτό τρίφτη 2[...]
Πηγή: icookgreek.comPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.comPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σε όλη την μπλογκογειτονιά. Σήμερα, θα σας δείξω μια σαλάτα που έφτιαξα προχθές και που είναι πραγματικά αυτό που λέμε "τεσσάρων εποχών". Τί εννοώ;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπρρρρρ! Πολύ κρύο στην Θεσσαλονίκη! Σήμερα το πρωί, όταν πήγα την Ιωάννα μας στο σχολείο πάγωσα κυριολεκτικά... φυσούσε ένας αέρας, τρελλός και κρύος!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr100 γρ. Μάραθο ψιλοκομμένο 1 κιλό Σπανάκι 1 Λουκάνικο χωριάτικο 1 Κρεμμύδι μέτριο τριμμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 Αυγά 100 γρ. Βούτυρο φρέσκο αλατοπίπερο 1/2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κουνουπίδι (ή 1-2 μπροκολα) 1 κούπα (250 ml) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν 200 ml υγρό (νερό, σόδα αναψυκτικό, μπύρα) 1/4 κ.γλ. αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι παλιές νοικοκυρές, μπορεί να μην είχαν στη διάθεσή τους εντυπωσιακά υλικά, ήξεραν όμως και με τα πιο απλά, να φτιάχνουν πολύ νόστιμα φαγητά και εξαιρετικούς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα πρωτοδοκίμασα ένα Πάσχα πριν από μερικά χρόνια στην Κρήτη. Θυμάμαι ήταν μεσημέρι, Πάσχα ανοιξιάτικο στο φουλ, Μεγαλοβδομάδα και έπρεπε παραδοσιακά να[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό χόρτα βλήτα αλάτι, σόδα λάδι, ξύδι Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ. Εκτέλεση: Καθαρίζουμε και ξεπλένουμε πολύ καλά τα[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα υπέροχο νηστίσιμο ντιπ με ταραμά από αυγά, που βγαίνει από τον μπακαλιάρο ή τον κυπρίνο. Στο εμπόριο διατίθενται δύο είδη ταραμά. Ο λευκός και αυτός με το[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΚαλημέρα! Χθές ήθελα να κανω μια ωραία ωραία καυτερή, πικάντικη φασολάδα... έτσι έβαλα από την προηγούμενη τα φασόλια να φουσκώσουν σε νεράκι και σόδα, αλλά[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά: 250 γρ. ρόκα 100-150 γρ. ρεβύθια 1 κρεμμύδι μαϊντανός αλατοπίπερο ελαιόλαδο χυμός λεμονιού 1 πιπεριά Φλωρίνης (προαιρετικά) Μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΜια φορά τον χρόνο την απολαμβάνω γιατί μου έχουν ασκήσει βέτο μέσα στο σπίτι.... Περιμένω και εγώ λοιπόν καρτερικά......να έρθει η Καθαρά Δευτέρα..τι να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (για 4 ή 8 άτοµα) 48 βρασµένα σε ζωµό σαλιγκάρια + 48 αποστειρωµένα κελύφη (δες προετοιµασία), 2 κουταλιές πολύ ψιλοκοµµένο φρέσκο κρεµµυδάκι, 2 γεµάτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 1 κόκκινη + μια κίτρινη πιπεριά, σε τετράγωνα 2 ½ εκ. 2 κολοκυθάκια μοιρασμένα κατά μήκος, κομμένα σε μπουκιές, 2 μικρές μελιτζάνες,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα ρεβύθια με λαχανικά και ειδικά με κουνουπίδι, είναι από τα πιο αγαπημένα μου πιάτα. Η γιαγιά μου συνήθιζε να μας τα φτιάχνει το χειμώνα και πολύ περισσότερο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr