Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Αιγυπτιακή σαλάτα είναι μια πλούσια σαλάτα και ότι πιο ιδιαίτερο έχουμε γευτεί ως τώρα! Είναι ένα πλήρες γεύμα για αυτό και την φτιάχνουμε και σαν μεζέ για[...]
Πηγή: omanoclock.grΈδωσα στη σαλάτα αυτό το όνομα όχι μόνο επειδή έχει σολωμό, αλλά επειδή το άρωμά του κυριαρχεί παρόλο που είναι περιτριγυρισμένος από τόσα υλικά! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Αιγυπτιακή σαλάτα είναι μια πλούσια σαλάτα και ότι πιο ιδιαίτερο έχουμε γευτεί ως τώρα! Είναι ένα πλήρες γεύμα για αυτό και την φτιάχνουμε και σαν μεζέ για[...]
Πηγή: omanoclock.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΟ σολομός είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα. Αυτό το ευπροσάρμοστο ψάρι είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε τα υγιή για την καρδιά, ωμέγα-3 λιπαρά[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΑγαπώ το σολομό! Όχι από πάντα. Μόλις τα τελευταία χρόνια. Και επειδή η σχέση μας είναι ακόμη «φρέσκια», θέλω να τον φροντίζω και να κάνω μαζί του όμορφα και[...]
Πηγή: magiacook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛατρεύω τις ασιατικές γεύσεις, το πόσο διαφορετικές είναι και το πώς οι συνδυασμοί τους πάντα ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μου. Ειδικά η γιαπωνέζικη[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.com100γρ. μιξ δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, κόκκινο ρύζι, κόκκινες φακές) 100γρ. φασολάκια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 100γρ. σολομός καπνιστός 1 κ.σ. κάπαρη 5-6[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (4) : 700 γρ. φιλέτο σολομού 1 φλιτζάνι μικρά ξερά κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές της σούπας μεγάλα κρεμμύδια[...]
Πηγή: yumyum.grΓια να σας δω τους λεμονολάτρεις!!! Αυτά τα λεμονάκια καιρό ήθελα να τα φτιάξω χρόνια (είχα δει μία εκπομπή μαγειρικής γαλλικής παραγωγής με θέμα τη μαροκινή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr