Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦανταστική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Cookbox Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 40 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 800 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά καπνιστή σολομοειδής πέστροφα: 250 γρ. κομμένη σε λεπτά φετάκια ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμυδάκια φρέσκα: 6 ψιλοκομμένα αυγά: 6 κρόκοι και 8[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com…για τη “βαφή” 1 φλυτζάνι μηλόξυδο 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 1 μικρό παντζάρι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο …για τα γεμισμένα αυγά 12 καλοβρασμένα (πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]
Πηγή: caruso.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr250γρ καπνιστό σολωμό 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο κλωναράκια εστραγκόν αλάτι,πιπέρι 2 κρόκους αυγών 100γρ τριμμένη παρμεζάνα 300γρ δημητριακά Για τη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά καπνιστή σολομοειδής πέστροφα: 250 γρ. κομμένη σε λεπτά φετάκια ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμυδάκια φρέσκα: 6 ψιλοκομμένα αυγά: 6 κρόκοι και 8[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλοκαιρινή σαλάτα-τέλειο συνοδευτικό για μπριζόλες ή σολωμό. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 8΄ Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία super συνταγή από τη Τίνα Webb και τον "Γαστρονόμο". Το μυστικό είναι στο αρωματισμένο από τα φρέσκα μυρωδικά λάδι. Προετοιμασία : 10΄ Ψήσιμο :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami425 γρ. στραγγισμένο τόνο κονσέρβα 3 σφιχτά αυγά ξεφλουδισμένα σε τέταρτα 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες σε τέταρτα 50 γρ. αντζούγιες σε κονσέρβα,ξεβγαλμένες 12[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 5 κροκάδια 1 κιλό λάδι ραφινέ (καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) αλάτι πιπέρι άσπρο λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κ. γλ. μουστάρδα λιγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr