Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Ενώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: Για 6-8 άτομα 4 μέτρια φινόκιο κομμένα σε λεπτές φέτες 5 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας μέλι Αλάτι και[...]
Πηγή: sidagi.grΟι ομελέτες φούρνου μ’ αρέσουν γιατί μπορώ να αυτοσχεδιάζω προσθέτοντας κάθε φορά τα υλικά που προτιμώ. Ακόμα σερβίρονται εύκολα και δεν έχω τον κίνδυνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣαγανάκι Προετοιμασία 2 λεπτά Εκτέλεση 3 λεπτά Συν. Χρόνος 5 λεπτά Σαγανάκι τυρί από τον Τάσο Αντωνίου! Δείτε πώς θα φτιάξατε υπέροχο σαγανάκι από γραβιέρα,[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: Για 6-8 άτομα 4 μέτρια φινόκιο κομμένα σε λεπτές φέτες 5 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας μέλι 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grΠοικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Καλοκαίρι, ουζάκι, κρύα μπύρα, παρεούλα και βεράντα πάνε όλα μαζί ειδικά στη χώρα μας. Εξάλλου, ο ήλιος, η θάλασσα, η ζέστη και τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤραγανό, ξεροψημένο φύλλο, που κλείνει μέσα του πεντανόστιμη κρέμα σιμιγδαλιού με άρωμα βανίλιας και μαστίχας. Από τα πιο νόστιμα γαλακτομπούρεκα που έχουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 ματσάκι φρέσκια ρόκα 1 κόκκινη σαλάτα 1πράσινη σαλάτα 100 γρ. σταμναγκάθι ½ ματσάκι φρέσκο δυόσμο 100 γρ. Philadelphia Γιαούρτι 80 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑγαπάμε όλοι τις ζύμες και αν είναι χωρίς ζύμωμα ακόμα καλύτερα. Θα σας πω την δική μου συνταγή για Τσουρέκια χωρίς. Χωρίς ζύμωμα-βούτυρο-λάδι-αυγά-γάλα Ναι[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΥλικά: 1 1/2 ή 200 γρ. κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα ή 80 γρ. αλεύρι αραβοσίτου (καλαμποκάλευρο) 4 κ.σ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1/2 - 1 κ.γ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Καλοκαίρι, ουζάκι, κρύα μπύρα, παρεούλα και βεράντα πάνε όλα μαζί ειδικά στη χώρα μας. Εξάλλου, ο ήλιος, η θάλασσα, η ζέστη και τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 πιπεριές φλωρίνης κόκκινες 2 πιπεριές φλωρίνης κίτρινες 2 πιπεριές φλωρίνης πράσινες (κέρατο) 2 πιπεριές φλωρίνης πορτοκαλί (φυσικά γίνεται και μόνο με[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 μεγάλο μαρούλι, καθαρισμένο, πλυμένο, στεγωμένο και χοντροκομμένο 1 σαλάτα, καθαρισμένη, πλυμένη, στεγωμένη και χοντροκομμένη (ή ένα ματσάκι ρόκα) 12 λεπτές[...]
Πηγή: gastronomos.gr...έτσι την βάφτισα ,γιατί τότε την κάνω,της ταιριάζει, άλλωστε,νομίζω, λόγω ροδιού. Σας τη βάζω από τώρα,γιατί αν όλα πάνε καλά τότε θα σας στέλνω[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο γλυκό που θα "μιλήσει" στη γλώσσα σας. Παρ᾿ όλο που φαίνεται δύσκολο, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, ενώ είναι σίγουρο, ότι θα εκπλαγείτε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 κομμάτι ανιτκολλητικό χαρτί ψησίματος 1κομμάτι αλουμινόχαρτο 1 κομμάτι φέτα (ολόκληρο κομμάτι) 150 γρ. κασέρι Ελασσόνας ( κομμένο σε φέτα καρεδάκια ή[...]
Πηγή: argiro.grΓια 2-4 άτομα 1 λάχανο κόκκινο 1 ρόδι Ελαιόλαδο Ξίδι Αλάτι Εκτέλεση Κόβουμε το 1/4 από το λάχανο και το τρίβουμε. Ανοίγουμε το ρόδι και αφαιρούμε τα σποράκια[...]
Πηγή: sidagi.gr1 Μπακαλιάρο γύρω στα 3 κιλά φιλεταρισμένο και ξεκοκαλισμένο. 1 κιλό αλάτι χοντρό Για το κουρκούτι 150 γρ. αλεύρι 75 γρ. corn flour 30 γρ. baking powder 330[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grυλικά αντράκλα (γλυστρίδα) ένα ματσάκι 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 δάκρυα μαστίχας αλάτι, πιπέρι, ανθός αλατιού παρασκευή Ζεσταίνουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami