Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Τελευταία δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω ντομάτες. Η λαιμαργία μου γι’ αυτές είναι ανεπανάληπτη. Όχι αναίτια βέβαια, διότι είναι η εποχή τους! Με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο νεκταρίνι θα βγάλει όλους τους χυμούς του σε μια υπέροχη σος από μαύρη ζάχαρη και ξίδι, με την οποία περιχύνεις τα φασολάκια σου! Μια σαλάτα που όμοιά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html“Θέλω να μου φτιάξεις φέτα τηγανητή με φύλλο και μέλι!”. Αυτό, μου ζητούσε η Sophie εδώ και δυο χρόνια, αλλά δεν κατάφερνα να της κάνω το χατήρι. Και ο[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ 200 γρ. φακές Σκόρδο Φασολάκια ½ κ.γ. σπόρους κόλιανδρο ½ κ.γ. κύμινο 2 κ.σ. ταχίνι Ξύσμα και χυμό λεμονιού 1 κρεμμύδι Φρέσκο κόλιανδρο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami15 ml. ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 30 γρ. αλεύρι 2 φλιτζάνια ντομάτες, καθαρισμένες,ξεσποριασμένες και κομμένες 10 γρ. κομμένο φασκόμηλο 10 γρ. κομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ δημοφιλής συνταγή μας για σαγανάκι φέτας τυλιγμένης σε φύλλο με μέλι και σουσάμι, με το μικρό τεχνικό μυστικό που κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα, τώρα και[...]
Πηγή: caruso.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Oι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr