Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Κάποτε δεν την έτρωγα καθόλου, τώρα είναι από τα πιο αγαπημένα όσπρια και ένα θαυμάσιο συνοδευτικό σε μπριζόλες ψητές, κεφτεδάκια , μαρίδα ή μπακαλιάρο στο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι σέλινο ½ πράσο ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 κουταλιές λάδι Λίγο πιπέρι 3⁄4 μπακαλιάρο παστό 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες Ελιές μαύρες 1⁄2 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.grΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΥΛΙΚΑ: 5-6 Μετριες πατατες 4 σκελιδες σκόρδο 2-3 κουταλιες της σουπας ξυδι 1 λεμονι το χυμο του Αλάτι-ασπρο πιπέρι 1 φλυτζανι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣυστατικά 700γρ.μπακαλιάρος ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας για τηγανητό Λάδι για τηγάνισμα Αλεύρι για το τηγάνισμα Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 10-12 μεγαλα εξωτερικα φυλλα μαρουλιου 1/2 - 2/3 φλιτζ. λαδι 1 μεγαλο κρμμυδι ψιλοκομμενο 2 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr