Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
400 γρ. θαλασσινά (γαρίδες, μικρές και μεγάλες καραβίδες) 400 γρ. αλεύρι 2 λίτρα γάλα 1 κρεμμύδι 150 γρ. βούτυρο 2 αυγά μοσχοκάρυδο τριμμένη φρυγάνια [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι κάνετε? Καινουργια εβδομάδα και ελπίζω σιγά σιγά να πάρουμε τα πάνω μας.. Σημερα σας έχω πως να φτιάξετε απο το μηδέν την Caesar Salad.. Εχουν περάσει 15[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑν κάτι χαρακτηρίζει τα τελευταία βράδια στο σπίτι, είναι η προσπάθεια να μη μυρίζουν τα πάντα φιδάκι κατόλ. Έχουμε καταλήξει να μιλάμε για τον καιρό και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια αυτούς που αντέχουν τα καυτερά... Χρόνος Προετοιμασίας 30' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 8 άτομα 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια 4 φέτες μπέικον[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com