Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ταμπουλέ είναι μια αραβική σαλάτα με κύρια βάση το μαϊντανό και με μεσογειακά υλικά όπως οι ντομάτες και τα αγγουράκια. Στην παραδοσιακή συνταγή το[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά (4) : 700 γρ. φιλέτο σολομού 1 φλιτζάνι μικρά ξερά κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές της σούπας μεγάλα κρεμμύδια[...]
Πηγή: yumyum.grΜια συνταγή για τους λάτρεις της ανατολίτικης κουζίνας. Με πικάντικες και γλυκές γεύσεις και φυσικά μπόλικο lime. Χορταστική, ιδιαίτερη και ελαφριά. 280[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠως το πεπόνι ταιριάζει απόλυτα με το προσούτο το γνώριζες... έχοντας αυτό στο μυαλό ετοίμασε την σαλάτα με τρυφερή μοτσαρέλα, ελαιόλαδο και λεμόνι. Είναι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 12 κομμάτια) 12 έτοιμα φύλλα για spring rolls (θα τα βρούμε σε καταστήματα που πουλούν ασιατικά προϊόντα) 1 στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίπα να ετοιμάσω το σπίτι για Φθινόπωρο δεν θέλω να ακούω ακόμη για Χειμώνα. Οπότε θα τρώγαμε ότι υπήρχε στο ψυγείο από χτες, δηλαδή σουτζουκάκια με ριζότο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιμιγδάλι για κουσκούς ολικής αλέσεως 200 γρ. καρότα (3-4 μικρά) 200 γρ. κολοκυθάκια (2-3 μικρά) 100 γρ. σελινόριζα μερικά φύλλα μέντας αλάτι,[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή την συνταγή την βρήκα στο Men's Health magazine τύχαια καθώς το ξεφύλλιζα. Είναι πεντανόστιμη, εντυπωσιακή, διαφορετική, γρήγορη, έχει πολύ λίγες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : ½ φλ. ψιλό πλιγούρι (σπασμένο σιτάρι) 1/3 φλ. κρύο νερό 3 φλ. μαϊντανός (ψιλοκομμένος) ? φλ. φρέσκα κρεμμύδια (ψιλοκομμένα) ? φλ. μέντα[...]
Πηγή: yumyum.grΔροσιστική σαλάτα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για τη σάλτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τις κροκέτες 300 γραμμάρια μανούρι τριμμένο 200 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη 1 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 3 κιλά σαλιγκάρια 200 γρ. παχύ μπέϊκον 120 γρ. χοιρομέρι 125 γρ. λευκό λουκάνικο butifarra 2 αυγά 200 γρ. κουκουνάρια 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. λαρδί 2 αυγά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα νόστιμο και τραγανό ορεκτικό που θα συντροφεύει τα καλοκαιρινά γεύματά σας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα χρειαστείτε μόνο πέντε υλικά και 25 λεπτά για[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami