Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Το πρώτο μου συνοδευτικό που δεν περιέχει ζύμη. Υλικά 500 γρ μανιτάρια champignon (να μην είναι πολύ μικρά) 1 χωριάτικο λουκάνικο 150 γρ τυρί κρέμα 50 γρ τυρί[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ βολβός του παντζαριού είναι γνωστός για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην ενίσχυση της[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑν κάτι χαρακτηρίζει τα τελευταία βράδια στο σπίτι, είναι η προσπάθεια να μη μυρίζουν τα πάντα φιδάκι κατόλ. Έχουμε καταλήξει να μιλάμε για τον καιρό και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κινόα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, ευνοώντας την λειτουργία του εντέρου και την παράταση του κορεσμού Επίσης βοηθά στον έλεγχο της[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠοια κοινή σαλάτα. Αδυνατίζει, προλαμβάνει τον καρκίνο, σώζει την καρδιά, καθαρίζει το δέρμα και κατεβάζει το ζάχαρο; Η πολίτικη! Τα μυστικά της δύναμης της[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΓλυστρίδα (Αντράκλα σε σαλάτα.) Η αντράκλα ή γλυστρίδα ή τρεβλό είναι ένα νόστιμο και υγιεινό χορταρικό που φύεται σε λαχανόκηπους και μπορεί να αποτελέσει μια[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα νεκταρίνια κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και αρκετέςμέρες. Τα βατόμουρα μόλις άρχισαν να βγαίνουν σε μας εδώ. Στο σμ υπάρχουν ήδη εισαγωγής, αλλά η τιμή τους[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 κιλό μύδια 300 γρ. φρέσκο χταπόδι 300 γρ. καλαμάρι 300 γρ. γαρίδες χυμό από 3 λεμόνια 50 γρ. ξίδι από κόκκινο κρασί 30 γρ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία νηστήσιμη σαλάτα που μπορεί να γίνει και ένα κανονικό μεσημεριανό γεύμα. Συνταγή : Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 50 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤαμπουλέ με κουνουπίδι. Πριν βιαστείς να το απορρίψεις πιστεύοντας πως είναι μια αηδία, άφησέ με να σου εξηγήσω και πίστεψέ με, είναι πολύ παραπάνω από πιθανό[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η σκορδαλιά δεν είναι μόνο ένα πολύ νόστιμο ελληνικό, ορεκτικό, αλλά έχει και πολύ χρήσιμες ιδιότητες εξαιτίας του σκόρδου. Αυτό ρίχνει[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥπάρχουν πιάτα που φιλοδοξείς να μαγειρέψεις, πιάτα που δεν είσαι αρκετά θαρραλέος να προσπαθήσεις και πιάτα που σε φοβίζουν. Κι έπειτα υπάρχουν κάποια άλλα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι πολύ αγαπημένη και δουλεμένη στην τελευταία λεπτομέρεια, λόγω επαναλήψεων. Τα ντολμαδάκια για μένα είναι γιόγκα μυαλού. Ποτέ δεν αγανακτώ[...]
Πηγή: tastefull.grΣφουγγάτο λέμε στα κρητικά την ομελέτα, άρα η σημερινή μας συνταγή αναφέρεται σε ομελέτα με γαρίδες !!! Αν και ακούγεται πολύ παράξενη και "ξένη" σε εμάς, σας[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Σαλιγκάρια καθαρισμένα ,ζεματισμένα ,έξω από το καβούκι τους 200 γραμμ. μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 4 μέτρια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚολοκυθάκια/ Λαχανικά/ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ/ Μπουφές/ Πάρτι Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου με ψύλλιο. Μια πανεύκολη συνταγή για να έχεις ένα πεντανόστιμο ορεκτικό –[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr